Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Sointu

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.30 – 17 (tarpeen mukaan).
favorite
Ryhmät

Menuetit puh. 040 455 7136
Sinfoniat puh. 040 455 7137
Kitarat/eskarit puh. 040 455 7138

Soinnun päivystyspuhelin
puh. 040 455 7135


Päiväkodin johtaja Laura Askolin

puh. 044 7507 386
laura.askolin@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Sointu on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Kouvolan kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Sointu sijaitsee Kouvolan Tornionmäessä

Pilke Musiikkipäiväkoti Sointu avasi ovensa helmikuussa 2016 Kouvolan Tornionmäessä. Päiväkotimme on uudisrakennus, joka sijaitsee lähellä Kouvolan keskustaa. Tarjoamme varhaiskasvatusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodissamme toimii myös esikouluryhmä.

Musiikkipainotteista pienryhmätoimintaa

Päiväkodin tilat toimivat monipuolisena oppimisympäristönä jokapäiväisessä toiminnassamme.  Painotuksena toiminnassamme on musiikki, joka kulkee käsi kädessä arjen pedagogiikan kanssa. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Metsämuskaria luonnonsoittimilla

Pihapiiri tarjoaa pienestä koostaan huolimatta puitteet monipuoliseen toimintaan ja läheiset leikkipuistot sekä metsäalueet viikoittaisiin retkiin ihmettelemään luonnon monipuolisuutta. Saatamme toisinaan myös viettää metsämuskareita luonnonsoittimilla soittaen.

Pilke musiikkipäiväkoti Sointu - Näin löydät meille!
Kaartokuja 1
45200 KOUVOLA Suomi
Ota yhteyttä

Jokainen päiväkotipäivä on ainutlaatuinen


Musiikkipäiväkodin toiminnassa tärkeimpinä elementteinä ovat yhdessä tekeminen, kokeminen ja ihmettely leikin avulla, huumoria unohtamatta. Lasten osallisuudella on tärkeä osa toiminnassamme ja yhdessä perheiden kanssa teemme toiminnastamme lasten näköistä.

Lempeyden voimalla tehdään ihmeitä


“Lempeys on syliä, haleja ja kehuja”

Sanon ”Ihana nähdä sinua taas tänään”, kun lapsi saapuu aamulla. Lempeys on läsnä kaikissa arjen pienissä mutta tärkeissä hetkissä. Se on syliä ja haleja, aikaa pysähtyä lasten äärelle. Lempeys on kehuja ja kannustavaa ilmapiiriä. Jokainen lapsi on yhtä tärkeä.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Mikko, Kouvola

Pilke musiikkipäiväkoti Sointu - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ihanaa, ammattitaitoista ja työstään innostunutta henkilökuntaa, jonka käsiin on ollut hyvä ja turvallista jättää omat murunsa. Suurkiitos!
Aivan ihanat aikuiset ammattilaiset ovat ystävällisiä ja aurinkoisia ja ottavat vastaan myös meidät vanhemmat ystävällisesti. Ajetaan pidempi matka ihan vaan ettei tarvisi luopua tästä päiväkodista, koska en usko parempaa tulevan vastaan <3
Parasta päiväkodissa on musiikkihetket, retket/ulkoilu, monipuolinen sekä makumaailmaa avartava ruoka.
Lapset huomioidaan yksilöinä, heidät ja vanhemmat otetaan vastaan sydämellisesti, kasvatuskumppanuus toteutuu, musiikkipainotus on aitoa ja arjessa tehdään paljon pieniä kivoja juttuja.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Laura Askolin

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.