Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan musiikkipäiväkoti Tahtiin!

13.05. @ 17:00 - 18:30

Lämpimästi tervetuloa musiikkipäiväkoti Tahdin avoimiin oviin maanantaina 13.5. klo 17 osoitteeseen Kauppatie 10, 91100 Ii.

Tapahtuman huipennuksena esiintymään saapuu palkittu, oululainen lastenmusiikkiyhtye Soiva Siili. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua myös päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin johtajan ja kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.Tervetuloa tutustumaan!

Päiväkoti Tahti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoa:
Päiväkodin johtaja Heidi Tapio
Puh. 044 7001 158
heidi.tapio@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
13.05.
Aika:
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Pilke musiikkipäiväkoti Tahti
Kauppatie 10
Ii, 91100
+ Google Map