Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Aarteiden Talo

Painotus: Taide ja ilmaisu
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Sateenkaaret (alle 3-v) puh. 040 905 3001
  • Revontulet (1–3-v) puh. 040 457 1240
  • Akvarellit (2–4-v) puh. 040 457 1242
  • Taikapilvet (2–4-v) puh. 040 457 1241
  • Aarrearkut (3–5-v) puh  040 457 7994
  •  Merimetsä (eskarit) puh. 040 457 7993

Varajohtaja puh. 040 905 2928
Lähipedaesihenkilö Maria Lehtinen puh. 044 7346 582

Keittiö / Ruokasali puh. 044 4934370

aarteidentalo@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325€/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Taide ja ilmaisu
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Aarteiden Talosta, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Taidepainotteista varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille

Taidepäiväkoti Aarteiden Talo sijaitsee Tuusulantien varrella Hyrylässä vehreällä Korkin alueella ekologisessa hirsirakennuksessa.

Liikenneyhteydet ovat sujuvat sekä muuhun Tuusulaan että Helsinkiin. Päiväkodin metsäinen lähiympäristö tarjoaa hyviä liikunta- ja retkimaastoja sekä leikkipaikkoja löydettäviksi.

Aarteiden Talo on toiminut vuodesta 1996 ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta.

Ateljee on Aarteiden Talon sydän

Kun lapsi saapuu Aarteiden Taloon, hänet toivottaa tervetulleeksi turvallinen, kiireetön ja yhteisöllinen ilmapiiri. Päiväkodin kodinomaisesta ja monipuolisesta ympäristöstä lapsi voi löytää omia kiinnostuksen kohteita.

Lapset ovat päivän aikana niin oman ikäistensä mukaisissa pienryhmissä kuin myös yhdessä kaiken ikäisten lasten kanssa mm. leikeissä ja ulkoiluissa. Todellinen ystävyys perustuu elämänkokemusten jakamiseen, antamiseen, saamiseen, kuunteluun ja empatiaan. Leikin ja ilon kautta lapsen ilmaisu ja oppiminen voi puhjeta kukkaan.

Ateljee on Aarteiden Talon sydän, missä lapset tutkivat elämän ilmiöitä. Erilaiset materiaalit ja tekniikat tulevat tutuiksi kokeilemalla. Kuvataiteellisen toiminnan kautta lasten ajatukset ja tunteet saavat muodon sekä värin.

Pilke Aarteiden Talo - Näin löydät meille!
Korkinporras 1
04320 TUUSULA Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Aarteiden Talo - Asiakasperheidemme kokemuksia

Todella ihana henkilökunta, joka vaikuttaa innostuneelta ja jaksavat tehdä lasten kanssa upeita juttuja. Toiminta on monipuolista ja yhteydenpito joustavaa ja sujuvaa. Kiitokset!
Ihana päiväkoti ja aurinkoinen henkilökunta! Terveellinen uusi hirsirakennus. Sopivankokoinen päiväkoti (ei liian iso). Piha ja lähiympäristö ovat hyvät ja lapset saavat touhuta luonnonmukaisessa ympäristössä, sekä pääsevät retkille.
Olemme olleet todella tyytyväisiä päiväkodin toimintaan, tiloihin ja henkilökuntaan. Myös kaikki uudet työntekijät, sijaiset, harjoittelijat tuntuvat osaavilta ja mukavilta. Tuntuu että tässä päiväkodissa on työntekijöillä hyvä henki, se heijastuu positiivisesti lapsiin (ja sijaistavaan henkilöstöön) ja koko meihin perheisiin.
Taitavat ja osaavat hoitajat. Minulla on tunne, että molempien lasteni päivissä on suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta, eli aidosti ohjattua varhaiskasvatusta.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Päiväkotimme on aistiystävällisessä hirsirakennuksessa

Hirsirakenteiset Pilkkeen päiväkodit ovat vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Jenni Roininen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.