Hae päiväkotipaikkaa

 Pilke kehittää työhyvinvointia kaikissa yksiköissään 

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
01.10.2024

Pilke aloittaa sisäisen kehittämishankkeen, jossa kehitetään ja vahvistetaan työhyvinvointia kaikissa Pilkkeen toimipaikoissa ja työyhteisöissä ympäri Suomen. Mukana ovat päiväkodit, iltapäiväkerhot ja lastenhoidon palvelut. Hanke on jatkoa aiempaan kehittämistyöhön, jossa toteutettiin 10 hyvinvointitekoa sekä kerrottiin Pilkkeen lempeästä toimintatavasta. Uusi kehittämishanke alkaa 1.10. koko yrityksen yhteisellä tilaisuudella.

Pilke päiväkodeilla halutaan kehittää työyhteisöjen hyvinvointia ja yhteistä lempeää yrityskulttuuria. Pilkkeen perustehtävä on ohjata lapsia lempeästi opintielle. Onnistumme tässä, kun meillä työskentelevät ihmiset voivat työssään hyvin ja ovat sitoutuneita yhteisiin toimintatapoihin. 

Pilkkeen henkilöstöjohtaja Kaisa Vehmanen sanoo haluavansa, että jokainen pilkeläinen tuntee olevansa osa arvostavaa ja kannustavaa työyhteisöä.

– Toimintakulttuuriin liittyvät teemat jäävät helposti hienoiksi korulauseiksi ja kuviksi esityksiin. Me haluamme, että tämän hankkeen myötä jokainen pilkeläinen tietää, miten meidän toimintakulttuurimme näkyy käytännön tekemisessä ja miten tärkeä rooli jokaisella meistä on sen luomisessa, Vehmanen painottaa. 

Tänä talvikautena Pilkkeellä keskitytään vahvasti yhteisen toimintakulttuurin rakentamiseen. Jokaisessa yksikössä ja työyhteisössä järjestetään työpajoja, joissa kehitetään hyvää työilmapiiriä, toimintatapoja ja vahvistetaan ammatillisuutta. 

Hanke alkaa yhteisellä verkossa pidettävällä tilaisuudella 1.10., johon osallistuvat kaikki Pilkkeen työntekijät ympäri Suomea. Hankkeen työpajat aloitetaan iltapäiväkerhojen työyhteisöistä lokakuussa. 

– Pilkkeellä painotetaan ihmisten aitoa kohtaamista ja toisista välittämistä. Elämme tätä todeksi, kun pidämme lupauksemme, haastamme itseämme kehittymään ja puutumme rohkeasti epäkohtiin. Näin luomme turvallisen ympäristön, jossa jokainen voi luontevasti ilmaista itseään ilman virheiden pelkoa, Kaisa Vehmanen sanoo.

Työhyvinvoinnin kehityshanke päättyy keväällä 2025. Kyseessä on merkittävä satsaus työntekijöiden ja työkulttuurin kehittämiseen koko Pilkkeellä.

Lue lisää sivuiltamme Pilkkeestä työnantajana!

Lisätietoja

Varhaiskasvatuksen asiantuntija Elina Kutila
Puh. 040 5175 361
elina.kutila@pilkepaivakodit.fi

HR Business Partner Henna Tuurna
Puh. 044 5068 393
henna.tuurna@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

 Pilke kehittää työhyvinvointia kaikissa yksiköissään 
Pilke tiedottaa
Pilke kehittää ja vahvistaa työntekijöiden hyvinvointia päiväkodeissa, iltapäiväkerhoissa ja lastenhoidossa, lempeästi yhdessä. Lue lisää uutisestamme!
Lue lisää
Pilke-Akatemia: Noora Koponen tarjoaa näkökulman erityislasten perheiden kokemuksiin
Artikkelit
Noora Koponen kouluttaa Pilkettä erityislasten ja heidän perheidensä lempeästä kohtaamisesta. Lue lisää syksyn Pilke-Akatemian koulutuksesta!
Lue lisää
Pilke kouluttaa: Pilke-Akatemiassa vahvistetaan lämmintä kohtaamista ja vuorovaikutusta
Artikkelit
Pilke-Akatemiassa syksyn teemana on lämmin kohtaaminen ja vuorovaikutus muun muassa erityislasten perheiden näkökulmasta. Artikkelissamme aiheesta lisää, lue!
Lue lisää