Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Alle 3v ryhmä Hippulat p. 0504479644
3-5v ryhmä Vipinät p. 050 4479700
3-5v ryhmä Töpinät p. 050 4479699

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Martinmäki on Espoon kaupungin ostopalvelupäiväkoti. Päiväkotipaikkaa haetaan Espoon kaupungin sivuilta.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki on lämminhenkinen ja rauhallinen päiväkoti Espoossa

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki sijaitsee Espoon Martinmäessä hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä rauhallisella omakotialueella. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa luodaan lapsille turvallinen ja rauhallinen kasvuympäristö.

Tarjoamme lapsille ohjattua liikuntaa säännöllisesti. Tuemme lasten päivittäistä ja omaehtoista liikkumista järjestäen oppimisympäristön liikunnan kannalta houkuttelevaksi ja innostavaksi, esimerkiksi liikuntavälineet ovat helposti lasten saatavilla. 

Ulkoilemme myös runsaasti ja teemme viikoittain retkiä lähiympäristöön kuten esimerkiksi metsään, urheilukentälle ja puistoihin. Järjestämme myös hauskoja koko perheen liikunnallisia tapahtumia.

Katso Pilkkeen kaikki yksityiset päiväkodit Espoossa.

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki - Näin löydät meille!
Martinniitty 7
02270 ESPOO Suomi
Ota yhteyttä

“Autan lapsia kasvamaan lempeyden voimalla”

Lempeyden voima on se voima, joka auttaa lapsia kasvamaan, kantaa yli isojen ja pienten haasteiden ja auttaa harmituksen keskellä löytämään oikeat sanat lohdutukseen. Parasta minun työssäni on, kun saan auttaa lapsia oppimaan uutta. Näen heidän kasvavan ja tunnen, että olen heille tosi tärkeä aikuinen.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Karla, Helsinki

Pilke liikuntapäiväkoti Martinmäki - Asiakasperheidemme kokemuksia

Aivan loistava päiväkoti, etenkin henkilökunta. Arvostan suuresti heidän tekemäänsä kasvatustyötä. Toivon, että tämä KIITOS välittyy heille :)
Mukava henkilökunta, vähän vaihtuvuutta ja hyvä ilmapiiri.
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä varhaiskasvatuksen laatuun. Henkilökunta on ammattimaista ja mukavaa sekä aidosti lapsista kiinnostuneita. Toiminta on erittäin monipuolista. On hienoa, että kaikki päiväkodin aikuiset tuntevat lapset, vaikka kyseessä ei olisi oman ryhmän lapsi. Myös vähäinen vaihtuvuus henkilökunnassa on ollut todella hyvä asia.
Martinmäen päiväkodin henkilökunta on todella ammattitaitoisia. Olen todella iloinen huomatessani, että myös henkilökunnalla on lämpiävät välit keskenään ja päiväkodissa vallitsee hyvä ilmapiiri. Olen erittäin tyytyväinen päiväkodin toimintaan!

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Senna Nousiainen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.