Hae päiväkotipaikkaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Puh. 045 123 1992
Hattivatit (alle 3v.)
Nuuskamuikkuset (3-5v.)

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 €/kk järvenpääläisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Päiväkodissa tarjotaan ensisijaisesti vain kokoaikaista varhaiskasvatusta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily

Pilke Hilma on pieni kodinomainen päiväkoti Järvenpäässä

Pilke Hilma on pieni, lämminhenkinen ja kodinomainen yksityinen päiväkoti. Meillä sisarustenkin on mahdollisuus kohdata päivittäin ja leikkiä yhdessä. 24-paikkaisessa päiväkodissamme toteutettavalla pienryhmätoiminnalla jokaisella lapsella on mahdollisuus tulla kuulluksi ja nähdyksi. Olemme lapselle aidosti läsnä. Suunnittelemme toimintaa lasten mielenkiinnon kohteiden, tarpeiden ja taitojen mukaan. Näemme lapset aktiivisina toimijoina.

Erilaisia toimintaviikkoja

Toimintamme pohjautuu toimintaviikkoihin, joita ovat: leikki-, musiikki-, liikunta-/retki-, kädentaito- ja ilmaisuviikko. Toimintaviikkojen tarkoituksena on luoda mahdollisuus pitkäjänteiseen projektityöskentelyyn, tukea lasten kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista sekä osallisuutta.

Pilke Hilma - Näin löydät meille!
Kinnarinkatu 1
04430 JÄRVENPÄÄ Suomi
Ota yhteyttä

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke Hilma - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ihanat hoitajat, ihana päiväkodin johtaja. Helppoa ja joustavaa yhteistyötä. Suuret kiitokset koko Hilman henkilökunnalle❤
Lapsemme aloitti syksyllä Hilmassa ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Lapsi viihtyy ja henkilökunta on todella ihana ja sydämellinen ja lapsesta ollaan oikeasti kiinnostuneita.
Pieni päiväkoti hyvällä henkilökunnalla on oikea kultakimpale tänä päivänä!
Pilke Hilma on ollut meidän lapselle aivan täydellinen paikka saada laadukasta varhaiskasvatusta. Lapsen erityistarpeet on otettu aina upeasti huomioon ja perheemme kohdattu lämmöllä ja kiinnostuneesti.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,5/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Elisa Virtanen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.