Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Kurkiaura

Painotus: Liikunta
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–pe klo 6–18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Liito-oravat puh. 040 570 3917
  • Jänöjussit puh. 040 190 5924
  • Pikkukarhut puh. 040 592 2283
  • Metsähiiret puh. 040 543 8439
  • Leppäkertut puh. 040 484 9215
  • Västäräkit puh. 044 493 6147
euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 €/kk järvenpääläisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Kurkiaura on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Järvenpään kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Kodikas liikuntapäiväkoti Lepolassa

Pilke-päiväkoti Kurkiaura tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä, liikuntapainotteista varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0–6-vuotiaille lapsille.

Liikuntapäiväkoti Kurkiaura aloitti toimintansa Järvenpään Lepolan alueella elokuussa 2017. Päiväkotimme avarat ja valoisat tilat ovat lasta liikkumaan innostavat – meillä on hyvin tilaa juosta ja touhuta!

Monipuolista liikunnan riemua

Liikuntapainotteisen päiväkotimme tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen lapsille.

Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina.

Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja esimerkiksi uintia, nassikkapainia ja pyöräilyä.

Pilke liikuntapäiväkoti Kurkiaura - Näin löydät meille!
Kurkiaurankatu 5
04420 JÄRVENPÄÄ Suomi
Ota yhteyttä

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti


Päiväkoti Kurkiauran toimintaan kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa.

Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Pilke liikuntapäiväkoti Kurkiaura - Asiakasperheidemme kokemuksia

Parasta päiväkodissa on vaihtuvat teemat, se että lapsen mielestä hoitajat ovat kivoja, vanhemmille suunnattu Instagram, sekä turvallinen olo siitä, että lapsella on päivällä kaikki hyvin ja hän saa mielekästä tekemistä ja on turvassa.
Huiput kasvattajat, monipuoliset aktiviteetit, mukavat sisätilat, turvallinen piha-alue, käytännöllinen sijainti.
Pieni, mukava ja lämminhenkinen päiväkoti ja ammattitaitoinen henkilökunta. Pidän siitä että toimitaan paljon pienryhmissä, tällöin lapset saavat laadukkaampaa ja yksilöllisempää varhaiskasvatusta.
Ihana henkilökunta sekä päivän ohjelma ja rytmitys. Lapsi jää päiväkotiin aina mielellään ja on tosi kiintynyt hoitajiinsa. Itsellä on luottavainen olo kun tiedämme että hänestä pidetään huolta ja jokainen päivä on iloinen, erilainen, ikimuistoinen.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,5/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Sofia Forsman

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.