Hae päiväkotipaikkaa

Päiväkoti Smile

Painotus: Englannin kieli
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7.15 – 17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Puh. 040 730 4197
Alle 5 v. ryhmä
Esiopetusryhmä

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Päiväkoti Smile on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Kouvolan kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Päiväkoti Smile on pieni ja kodikas englanninkielipainotteinen päiväkoti Kouvolassa

Päiväkoti Smile on pieni, leppoisa reilun 20 lapsen päiväkoti. Tunnelma on turvallisen kodikas. Päiväkoti on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille ja kysynnän mukaan on myös esiopetusta.

Englannin kieltä arjessa

Päiväkoti Smile on englanninkielipainotteinen. Englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa. Tarkoituksena on tutustua vieraaseen kieleen ja saada lapsissa kehittymään positiivinen asennoituminen kielen oppimiseen. Musiikkia ja laulua käytämme myös runsaasti.

Panostamme toimiviin kaverisuhteisiin

Varhaiskasvatuksessa panostamme toimiviin kaverisuhteisiin, hyviin tapoihin ja käyttäytymiseen, toinen toisemme huomioon ottamiseen, myönteiseen, sallivaan ja rauhalliseen ilmapiiriin. Se luo hyvät puitteet antoisalle leikille, oppimisen ilolle, yhdessä toimimiselle ja ystävyydelle – lapsen arvokkaalle arjelle!

Päiväkoti Smile - Näin löydät meille!
Utinkatu 43
45200 KOUVOLA Suomi
Ota yhteyttä

Päiväkoti Smile - Asiakasperheidemme kokemuksia

Lapsemme on ollut nyt vuoden päiväkodissa ja olemme todella tyytyväisiä Smilen hoitoon ja erityisesti siihen miten meidän perheen ja lapsen tarpeet huomioidaan, siitä ISO kiitos :)
Smilessa on jo kolmas lapsemme. Päiväkoti on kodikas ja lapsiryhmä sopivan kokoinen. Lapset ovat aina menneet hoitoon mielellään, hoitajat olleet aina ammattitaitoisia ja henkilökunnan vaihtuvuus pientä. Edelliset kaksi lasta ehtivät olla myös muutamassa muussa päiväkodissa useammassa kunnassa, ja vaikkei niissäkään ollut valittamista, on Smile omaa luokkaansa.
Ihanat hoitajat ja lapset yksilöllisesti huomioiva hoito. Fokus on oikeissa asioissa!
Parasta päiväkodissa on aikuisten rauhallisuus, osallistuminen ja kiireetön tunnelma.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,9/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Kysy lisää

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.


Päiväkodin johtaja Laura Askolin
puh. 044 7507 386
laura.askolin@pilkepaivakodit.fi

Utinkatu 43,

45200 Kouvola