Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka

Painotus: Liikunta
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.30 – 17 (tarpeen mukaan).
favorite
Ryhmät

Hepokatit puh. 044 218 4419
Leppäkertut puh. 050 449 1172

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Kuperkeikka on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Kouvolan kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Kuperkeikka on liikuntapainotteinen päiväkoti Kouvolan keskustassa hyvien retkeilymahdollisuuksien ulottuvissa

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka on pieni ja lämminhenkinen yksityinen päiväkoti Kouvolan keskustassa, lähellä hyviä liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Päiväkotimme sijainti mahdollistaa lähiympäristön käytön oppimisympäristönä, huomioiden monipuolisesti eri oppimisen alueiden toteutumisen.

Pienryhmätoimintaa, jossa lapset tulevat huomioiduksi

Toimintamme lähtökohtana on lasten halu liikkua, leikkiä, oppia ja tutkia. Tavoitteenamme on pienryhmätoiminnan kautta luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa leikille ja lapsen yksilölliselle huomioimiselle on tilaa.

Monipuolista liikunnan riemua

Päiväkotimme liikuntapainotteisuus näkyy arjessamme päivittäin. Lapsilla on paljon mahdollisuuksia omaehtoiseen liikkumiseen ja liikuntavälineet ovat heidän saatavilla. Tavoitteita liikunnalle luodaan joka toimintakausi yhdessä lasten ja vanhempien kanssa, huomioiden toiveet sekä motoriikan havainnoinneista nousevat tarpeet. Kokeilemme monipuolisesti eri liikuntalajeja. Liikunta yhdistetään kaikkeen oppimiseen lapsen kehitystason mukaisesti.

Yhteisöllistä toimintaa vanhempien kanssa

Vanhempien kanssa tehtävän yhteistyön kautta luomme kasvatuksellista jatkuvuutta kodin ja päiväkodin välillä, mikä tukee ja edesauttaa lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista. Järjestämme pitkin vuotta toiminnallisia tapahtumia perheille, kannustaen liikkumaan ja leikkimään yhdessä.

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka - Näin löydät meille!
Kauppalankatu 27
45100 KOUVOLA Suomi
Ota yhteyttä

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka - Asiakasperheidemme kokemuksia

Kuperkeikan henkilökunnan toiminta on mielestäni ollut erinomaista ja voin turvallisin mielin jättää lapsen päiväksi hoitoon, kuten pitääkin. Toiminnassa otetaan hyvin yksilöt huomioon ja päivän tapahtumat käydään kattavasti läpi lasta noudettaessa. Yksilölliset tarpeet ja huomiot siirtyvät mutkattomasti toimintaan mukaan. Erinomaista, iso kiitos henkilökunnalle.
Asiakaslähtöisyys: lapsi otettu persoonana huomioon sekä perheen muuttuvat tilanteet huomioitu joustavasti. Monipuolinen ohjelma ja tekeminen mistä informoidaan sujuvasti.
Parasta päiväkodissa on lämmin ja ystävällinen palvelu. Aito kiinnostus lasta kohtaan. Yksilöllinen kohtaaminen. Aktiivisuus ja erilaiset puuhastelut.
Monipuolista toimintaa lasten kanssa. Varhaiskasvatussuunnitelmat eivät jää suunnitteluasteelle vaan ne myös toteutuu hienosti ja lapsilähtöisesti. Lapsen yksilölliset tarpeet huomioidaan hyvin.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,2/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Kysy lisää

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.


Päiväkodin johtaja Laura Askolin
puh. 044 7507 386
laura.askolin@pilkepaivakodit.fi

 

Kauppalankatu 27
45100 Kouvola