Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Merihevonen

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–pe klo 6.30–17 (tarpeen mukaan).
favorite
Ryhmät

Helmet Puh. 043 8264 589
Simpukat Puh. 044 4081 499
Korallit Puh. 044 4915 202
Atollit Puh. 044 4915 209

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily

Kävelymatkan päässä seikkailuista

Päiväkoti Merihevonen sijaitsee Huhtakummun alueella, lähellä Lapuan keskustaa. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodissamme vallitsee yhteisöllinen sekä kotoisa ilmapiiri.

Erilaiset liikuntalajit tutuiksi

Pilke Merihevonen on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa, vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä opettaa lapselle terveellistä ja turvallista suhtautumista omaan kehoon ja ympäristöönsä.

Liikuntapainotteisuus näkyy Merihevosen arjessa erilaisissa hetkissä: ryhmän yhteisissä kokoontumisissa, jumppahetkinä ja tutustumisella ikä- ja kehitystasoisesti eri liikuntalajeihin. Meille tärkeää on luoda lapsille sellainen arki, jossa on lupa ilmaista kaikkia tunteita ja kokea olonsa turvalliseksi jokaisena päivänä. Lasten huoltajien kanssa kehitämme koko ajan yhteistyötä ja tapoja lisätä myös heidän osallisuuden kokemusta.

Leikkejä päiväkodin pihalla ja retkeilyä lähiympäristöön

Jokaisesta päivästä voi kehittyä seikkailu. Meillä sen mahdollistaa monipuoliset tilat sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet. Päiväkodin vieressä sijaitsevassa metsässä mielikuvitus pääsee valloilleen. Kesällä voimme hyödyntää vieressä toimivaa lasten liikennepuistoa sekä skeittiparkkia. Teemme myös retkiä lähipuistoihin sekä kirjastoon, joka on sopivan kävelymatkan päässä. Päiväkodin tiloista löytyy isot liikuntatilat, kiipeilyseinä ja monipuolisesti liikuntavälineitä.

Pilke liikuntapäiväkoti Merihevonen - Näin löydät meille!
Aarrekuja 4
Lapua Suomi
Ota yhteyttä

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti


Päiväkodin toimintaan kuuluvat luonnollisesti päiväkodin monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Pilke liikuntapäiväkoti Merihevonen - Asiakasperheidemme kokemuksia

Parasta päiväkodissa on ihanat aikuiset ja kaverit. Ulkoilu, retkeily ja yhdessä tekeminen.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,5/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.