Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Kieppi

Painotus: Liikunta
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)
euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 315€/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Avasimme liikuntapäiväkodin Mikkelin keskustaan elokuussa 2023

Pilke liikuntapäiväkoti Kieppi aukesi Mikkelin keskustaan upouusiin tiloihin. Päiväkoti Kieppi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille.

Erilaiset liikuntalajit tutuiksi

Pilke Kieppi on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa, vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä opettaa lapselle terveellistä ja turvallista suhtautumista omaan kehoon ja ympäristöönsä.

Liikuntapainotteisuus näkyy Kiepin arjessa erilaisissa hetkissä: ryhmän yhteisissä kokoontumisissa, jumppahetkinä ja tutustumisella ikä- ja kehitystasoisesti eri liikuntalajeihin. Meille tärkeää on luoda lapsille sellainen arki, jossa on lupa ilmaista kaikkia tunteita ja kokea olonsa turvalliseksi jokaisena päivänä. Lasten huoltajien kanssa kehitämme koko ajan yhteistyötä ja tapoja lisätä myös heidän osallisuuden kokemusta.

PILKE KIEPIN VARHAISKASVATUKSEN OMAVALVONTASUUNNITELMA 2023-2024 LUETTAVISSA TÄÄLTÄ.

Pilke liikuntapäiväkoti Kieppi - Näin löydät meille!
Nuijamiestenkatu 12
50100 Mikkeli. Finland
Ota yhteyttä

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.