Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Kielipolku

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Tahmatassut (alle 3v.) puh. 040 905 3677
Touhutöppöset (alle 3v.) puh. 040 458 9522
Tiny Toes (yli 3v.) puh. 040 905 3676
Tiny Fingers (viskarit 5 v.) puh. 040 9053 688

 

Varajohtaja Janette Holm
Puh. 040 4573 957
janette.holm@pilkepaivakodit.fi

kielipolku@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
mail
Hakeminen

Päiväkotiin voi hakea palvelusetelihoitopaikkaa Porin kaupungin verkkosivuilta. Täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Kielipolku on pieni, 45-paikkainen päiväkoti Porissa, joka tarjoaa myös kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi

Pilke Kielipolku sijaistee Porissa Tiilimäellä ja on avannut ovensa syksyllä 2016. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta pienessä, 45-paikkaisessa päiväkodissa. Pilke Kielipolussa järjestetään yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät päivittäin harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä englanniksi yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen.

Pienryhmätoimintaa, jossa lapset tulevat huomioiduksi

Pilke Kielipolussa lapsi saa opetella omatoimisuutta yksilöllisesti ja olla osallinen. Toimimme mahdollisuuksien mukaan pienryhmissä, jolloin lapsi tulee huomioiduksi yksilöllisesti. Kädentaidot, liikunta ja musiikki näkyvät päiväkodin arjen toiminnoissa sekä sen suunnittelussa joka päivä. Teemme paljon yhteistyötä päiväkodin ryhmien kesken, esim. järjestämällä erilaisia tapahtumia, lauluhetkiä sekä syömme aamupalan yhdessä koko päiväkodin kesken.

Pilke Kielipolku - Näin löydät meille!
Maamiehenkatu 8
28500 PORI Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Kielipolku - Asiakasperheidemme kokemuksia

Parasta päiväkodissa on joustavuus ja luotettavuus, hyvä kommunikointiyhteys kasvattajien kanssa ja lapset saavat monipuolista tekemistä. Olemme olleet tosi tyytyväisiä saamaamme asiakaspalveluun ja lapsemme varhaiskasvatukseen.
Hyvä, luotettava ja välittävä henkilökunta! Kiitos päiväkodin kasvattajille arvokkaasta työstä!
Parasta päiväkodissa on lapsen päivästä raportointi, joustavuus hoitoaikojen suhteen ja lapsen yksilöllisyyden huomiointi.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Päivi Mäntynen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.