Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Huiske

Painotus: Liikunta
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Urheilijat (alle 3v.) puh. 050 449 1151
Temppuilijat (3-4v.) puh. 050 4491 150
Voimailijat (5-6v.) eskarit

Varajohtaja
p. 040 455 7874
varajohtaja.huiske@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 €/kk.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Huiske on myös Järvenpään palvelusetelipäiväkoti ja järvenpääläiset voivat hakea paikkaa Huiskeesta.

Hae päiväkotipaikkaa

Lämminhenkinen päiväkoti, myös enkku- ja musiikkikerhoa

Pilke liikuntapäiväkoti Huiske on aloittanut toimintansa elokuussa 2014 Halkivahan asuinalueella Tuusulassa. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu oppia, liikkua, tutkia ja leikkiä. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaan. Keskiviikkoisin päiväkodin lapsille järjestetään enkkukerhoa ja maanantaisin musiikkikerhoa.

Liikunnan riemua ja uusia kokemuksia

Huiske tarjoaa lapsille ohjattua ja tavoitteellista liikuntaa säännöllisesti. Tuemme lasten päivittäistä  omaehtoista liikkumista järjestäen oppimisympäristön liikunnan kannalta houkuttelevaksi ja innostavaksi. Huiskeen liikunta on vauhtia, elämyksiä, onnistumisia, seikkailua, hikeä ja kuplivaa naurua ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta.

Toimimme pienissä ryhmissä

Lapsuus on jokaisen ihmisen ainutlaatuinen elämänvaihe, jota aikuisina arvostamme. Lapsilähtöisyytemme on kiinnostusta, kykyä ja herkkyyttä havaita ja analysoida lapsen yksilöllisiä tarpeita. Toiminnassamme tavoitteena on kiireetön ilmapiiri, jossa lapsella on aikaa oppimiselle, leikille, liikkumiselle ja tutkimiselle. Päiväkotimme toiminnan perusta on pienryhmätoiminta, sekä arjen taitojen opettelu yhdessä varhaiskasvattajan kanssa.

Pilke liikuntapäiväkoti Huiske - Näin löydät meille!
Rahkasammaleentie 1
04300 TUUSULA Suomi
Ota yhteyttä

Pilke liikuntapäiväkoti Huiske - Asiakasperheidemme kokemuksia

Meillä tykätään kovasti . Aina hyvillä mielillä mennään hoitoon. Hoitajat on mukavia.
Päiväkoti on sopivan kokoinen, ja siellä on ystävällinen ja lämmin tunnelma. Myös muiden ryhmien aikuiset tulevat tutuiksi lapselle.
Henkilökunta on aivan korvaamaton! Aivan fantastinen kokoonpano tulevia vuosia ajatellen. He todellakin kasvattavat lapsia eivät pelkästään "hoida". Pedagoginen työ on viety äärimmilleen, joten vanhempina meidän ei tarvitse huolehtia, miten lapsemme pärjäävät tulevaisuudessa.
Ihanat hoitajat! Ottavat lapset yksilöinä ja tekevät ja touhuavat paljon kivoja juttuja lasten kanssa. Lisäksi myös on panostettu paljon pihan viihtyisyyteen! Pihalla on kivoja leluja ja tekemistä ympäri vuoden.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Nina Finsk

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.