Hae päiväkotipaikkaa

Pilke lopettaa perhepalveluidensa liiketoiminnan

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
11.12.2023

Pilke on saanut päätökseen perhepalveluiden liiketoimintaa koskevat muutosneuvottelut, jotka aloitettiin lokakuun lopussa. Neuvotteluiden tuloksena liiketoiminta on päätetty lopettaa 28.2.2024 mennessä. Pilkkeen perhepalveluissa tuotettiin perhetyön ja tehostetun perhetyön palveluita sekä ammatillista tukihenkilötoimintaa. 

Päätös palveluiden lopettamisesta tehtiin, koska perhepalveluita ei kovasta yrityksestä huolimatta saatu kehitettyä kannattavaksi noin kahden ja puolen vuoden toiminnan aikana. 

– Olemme pahoillamme siitä, että joudumme lopulta tekemään tämän valitettavan päätöksen. Tilanne on ikävä sekä perhepalveluiden työntekijöille että palveluiden asiakkaille. Kehitämme Pilkkeen toimintaa taloudellisesti kestäväksi ja kannattavaksi, ja siksi meidän tulee tarkastella tarjoamiamme palveluita ja arvioida niiden liiketoimintaedellytyksiä, Pilkkeen toimitusjohtaja Mari Puoskari sanoo. 

Jatkossa Pilke keskittyy ydinliiketoimintoihinsa eli varhaiskasvatukseen, lastenhoitoon ja perusopetuksen iltapäivätoimintaan. 

Lisätietoja: 

Mari Puoskari
toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 050 537 2595
mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää