Hae päiväkotipaikkaa

Pilkkeen toimitusjohtaja Mari Puoskari Sivistan hallitukseen

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
05.12.2023

Pilke päiväkodit Oy:n toimitusjohtaja Mari Puoskari on nimitetty Sivistystyönantajat Sivistan hallituksen jäseneksi. 

Sivistysalan työnantajia edustava Sivista päätti syyskokouksessaan, että Mari Puoskari valitaan hallituksen jäseneksi vuoden 2024 alusta. 

”Pidän tärkeänä, että Sivistan hallituksessa on edustus myös varhaiskasvatuksen toimijoilta. Opintie alkaa päiväkodissa, joten myös meille on tärkeää saada vaikuttaa alan kehittymiseen ja yhteiskuntasuhteisiin kaikkien muiden sivistysalan toimijoiden kanssa”, Mari Puoskari sanoo. 

Pilke kertoi aiemmin tänä vuonna, että se siirtyy Sivistan jäseneksi 1.1.2024 alkaen yhdessä muiden varhaiskasvatusalan toimijoiden kanssa. Työnantajaliiton vaihdoksella yksityiset päiväkodit haluavat korostaa varhaiskasvatuksen tärkeää roolia osana koulutuspolkua.

Lue Pilkkeen tiedote: Yksityiset varhaiskasvatustoimijat siirtyvät Sivistystyönantajat Sivistan jäseniksi

Lue Sivistan tiedote syyskokouksesta, jossa uusi hallitus nimitettiin.

Lisätietoa: 
Kirsi Ristaniemi, markkinointi- ja viestintäjohtaja,
kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi , 040 779 3776

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää