Hae päiväkotipaikkaa

Pilkkeen toimitusjohtaja Mari Puoskari Sivistan hallitukseen

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
05.12.2023

Pilke päiväkodit Oy:n toimitusjohtaja Mari Puoskari on nimitetty Sivistystyönantajat Sivistan hallituksen jäseneksi. 

Sivistysalan työnantajia edustava Sivista päätti syyskokouksessaan, että Mari Puoskari valitaan hallituksen jäseneksi vuoden 2024 alusta. 

”Pidän tärkeänä, että Sivistan hallituksessa on edustus myös varhaiskasvatuksen toimijoilta. Opintie alkaa päiväkodissa, joten myös meille on tärkeää saada vaikuttaa alan kehittymiseen ja yhteiskuntasuhteisiin kaikkien muiden sivistysalan toimijoiden kanssa”, Mari Puoskari sanoo. 

Pilke kertoi aiemmin tänä vuonna, että se siirtyy Sivistan jäseneksi 1.1.2024 alkaen yhdessä muiden varhaiskasvatusalan toimijoiden kanssa. Työnantajaliiton vaihdoksella yksityiset päiväkodit haluavat korostaa varhaiskasvatuksen tärkeää roolia osana koulutuspolkua.

Lue Pilkkeen tiedote: Yksityiset varhaiskasvatustoimijat siirtyvät Sivistystyönantajat Sivistan jäseniksi

Lue Sivistan tiedote syyskokouksesta, jossa uusi hallitus nimitettiin.

Lisätietoa: 
Kirsi Ristaniemi, markkinointi- ja viestintäjohtaja,
kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi , 040 779 3776

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää