Pilke dagvårdsansökan

Pilke Aftonstjärnan

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Öppettider
Må–Fr kl. 6.30-18 (enligt behov)
favorite
Grupper

Tfn. 050 381 9893
Små björnar
Stora björnar

euro_symbol
Priser

Vårt daghem använder Esbo stads servicesedel Läs mer här!

Från och med 1.8.2022 är klientavgiften som högst 295 €/månad med Esbos servicesedel. Servicesedelns värde och den avtalade vårdtiden påverkar avgiften.

Daghemmet deltar i Esbo stads experiment med 20 kostnadsfria timmars småbarnspedagogik i veckan för 5-åriga barn. Be om mer information av daghemschefen.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily

Pilke Aftonstjärnan är ett hemtrevligt svenskspråkigt daghem i Esbo

Pilke Aftonstjärnan är ett litet och hemtrevligt svenskspråkigt daghem i Alberga. Aftonstjärnan har över 20 års erfarenhet av svenskspråkig småbarnspedagogik i Esbo. Daghemmet erbjuder småbarnspedagogik för barn i åldern 1–5 år.

Daghemmet har som mål att hjälpa barnen att utvecklas till självständiga och kunniga individer som tar ansvar för sina gärningar och för miljön. Barnen bör få en djupare medvetenhet om sina färdigheter och en möjlighet att utveckla dem individuellt.

Aftonstjärnans verksamhet äger rum i små grupper så varje barn får vara en individ och lära sig på sitt eget sätt. Indelningen i smågrupper görs baserat på ålder och kunskaper. På Aftonstjärnan har var och en rätt till en trygg famn och närhet.

Kom och bekanta sig med oss och upplev vår trevliga atmosfär!

Ta dig en titt på alla Pilkes privata daghem i Esbo.

 

Pilke Aftonstjärnan - Näin löydät meille!
Konstapelsgatan 3
02650 ESBO Suomi
Ota yhteyttä

Vårt daghems klientfamiljer betygsätter oss

Pilke-daghemmens klienttillfredsställelseenkät 2023: "Jag är nöjd med den småbarnspedagogik som mitt barn får” (skalan 1–5, där 5 är bäst).
favorite
5,0/5

Välkommen på introduktionsbesök till vårt daghem

På introduktionsbesöket har du möjlighet att ta en titt på vårt daghems vardag, lokaler och verksamhet. Vi lär oss känna varandra, vi svarar på dina frågor och berättar närmare om hur man söker till och börjar på daghemmet. Ta kontakt och avtala om ett introduktionsbesök!

Vi vägleder ömt på vägen mot lärande

Vårt uppdrag är att skapa en miljö där barn inte bara lär sig kunskaper och färdigheter, utan också hur man möter hela världen med vänlighet och ömhet.

Läs mer om våra daghem och småbarnspedagogiken hos Pilke!

Pilke Aftonstjärnan fokus

Inga fokus


Läs mera om fokus

Exempel på dagsprogram för ett daghem

Daghemmets vardag byggs alltid upp enligt dess storlek och mål, så detta är en allmän uppskattning av hur en dag kan se ut. Närmare information om schemat i ditt daghem får du av småbarnspedagogerna.
schedule

6–7

Daghemmet öppnar sina dörrar. Välkommen! Vi börjar dagen med att kramas och prata. Sedan ger vi oss så småningom iväg för att äta frukost och leka.

schedule

8–8.30

Dags för frukost

schedule

8.30–11

Verksamhet i små grupper och lek inomhus och utomhus.

schedule

n. 11.15

Lunch och därefter tid för vila. En del av barnen sover och de andra vilar eller är ute. Efter vilan är det tid för tyst lek och pyssel.

schedule

n. 14.00

Mellanmål

schedule

14.30

Verksamhet i små grupper samt lek inomhus eller utomhus.

schedule

17–18

Daghemmet stänger sina dörrar och vi säger hej då. Tack för idag, vi ses igen i morgon!

Pilke dagvårdsansökan

Föreståndare Sofia Forsman

Jag svarar gärna på alla angelägenheter och frågor som gäller vårt daghem: introduktionsbesök, lediga platser, daghemsansökningar, klientavtal och ändringar i dem, faktureringsfrågor, klientfeedback osv.