Pilke dagvårdsansökan

Pilke Kolibridalen

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Öppettider
Må–Fr kl. 7–17 (enligt behov)
favorite
Grupper
Fjärilarna t. 040 4571 638
Trollsländorna t. 040 4570 653
Blåbären t. 044 4938 306
Lingonen t. 044 4938 307
euro_symbol
Priser

Daghemsavgiften är den samma som i kommunal dagvård.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
mail
Ansökan

Man ansöker om dagvårdsplatserna från Vasa stad.

Fyll i Pilke-daghemmens dagvårdsansökan!

Ansök nu!

Kolibridalens daghem är ett litet daghem I Vasa

Kolibridalens daghem är ett svenskspråkigt daghem som övergick till Pilke päiväkodit i december 2017. Kolibridalen är ett litet, hemtrevligt daghem med 35 platser och med över 20 åriga traditioner inom småbarnspedagogiken i Vasa. Kolibridalen erbjuder småbarnspedagogik för barn i åldern 1–5 år.

Daghemmets målsättning är att alla barn ska få utvecklas och lära sig nya saker i sin egen takt i en trygg, positiv, accepterande och stressfri atmosfär. Vi tycker även att det är viktigt att barnen lär sig att ta hänsyn till alla på daghemmet. Bäst åstadkommer vi detta genom att vi under en stor del av dagen är uppdelade i smågrupper, så att vi som pedagoger bättre kan finnas till för varje barns behov. Barnen ska få känna att vi bryr oss om, och finns till för dem. Närhet och en trygg famn att krypa upp i kryddad med glädje över att få både leka, lära och vara tillsammans under dagen. Det goda samarbetet mellan familjerna och personalen skapar en stabil grund för verksamheten där alla har barnets bästa i åtanke.

Sex personer med ansvar för pedagogiken sköter om barnen. Rondo Catering tillreder den smakfulla maten och mellanmål. Frukost görs på daghemmet.

Kom gärna in och bekanta dig med vår trivsamma atmosfär!

Pilke Kolibridalen - Näin löydät meille!
Gerbyntie 16
65230 VAASA Suomi
Ota yhteyttä

Vårt daghems klientfamiljer betygsätter oss

Pilke-daghemmens klienttillfredsställelseenkät 2023: "Jag är nöjd med den småbarnspedagogik som mitt barn får” (skalan 1–5, där 5 är bäst).
favorite
4,9/5

Välkommen på introduktionsbesök till vårt daghem

På introduktionsbesöket har du möjlighet att ta en titt på vårt daghems vardag, lokaler och verksamhet. Vi lär oss känna varandra, vi svarar på dina frågor och berättar närmare om hur man söker till och börjar på daghemmet. Ta kontakt och avtala om ett introduktionsbesök!

Vi vägleder ömt på vägen mot lärande

Vårt uppdrag är att skapa en miljö där barn inte bara lär sig kunskaper och färdigheter, utan också hur man möter hela världen med vänlighet och ömhet.

Läs mer om våra daghem och småbarnspedagogiken hos Pilke!

Pilke Kolibridalen fokus

Inga fokus


Läs mera om fokus

Exempel på dagsprogram för ett daghem

Daghemmets vardag byggs alltid upp enligt dess storlek och mål, så detta är en allmän uppskattning av hur en dag kan se ut. Närmare information om schemat i ditt daghem får du av småbarnspedagogerna.
schedule

6–7

Daghemmet öppnar sina dörrar. Välkommen! Vi börjar dagen med att kramas och prata. Sedan ger vi oss så småningom iväg för att äta frukost och leka.

schedule

8–8.30

Dags för frukost

schedule

8.30–11

Verksamhet i små grupper och lek inomhus och utomhus.

schedule

n. 11.15

Lunch och därefter tid för vila. En del av barnen sover och de andra vilar eller är ute. Efter vilan är det tid för tyst lek och pyssel.

schedule

n. 14.00

Mellanmål

schedule

14.30

Verksamhet i små grupper samt lek inomhus eller utomhus.

schedule

17–18

Daghemmet stänger sina dörrar och vi säger hej då. Tack för idag, vi ses igen i morgon!

Pilke dagvårdsansökan

Föreståndare Nina Karppinen

Jag svarar gärna på alla angelägenheter och frågor som gäller vårt daghem: introduktionsbesök, lediga platser, daghemsansökningar, klientavtal och ändringar i dem, faktureringsfrågor, klientfeedback osv.