Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa luontopäiväkoti Kuuran avoimiin oviin!

14.05. @ 16:00 - 17:30

Pilke luontopäiväkoti Kuuran avoimet ovet tiistaina 14.5. klo 16–17.30. Osoitteemme on Päiväperhosenkatu, 80710 Kontiolahti.

Tervetuloa viettämään iltapäivää koko perheen kesken hauskojen luontopisteiden merkeissä! Tapahtumassa perheet pääsevät tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Päiväkoti Kuura tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0–5-vuotiaille lapsille. Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Luontopäiväkoti Kuurassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja retkeily. Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohj aavat toimintaa ja lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana.

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 295 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Amina Fahim
Puh. 040 5474 332
amina.fahim@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
14.05.
Aika:
16:00 - 17:30

Tapahtumapaikka

Pilke luontopäiväkoti Kuura
Päiväperhosenkatu
Kontiolahti, 80710
+ Google Map