Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan liikuntapäiväkoti Kuperkeikkaan

21.03. @ 17:00 - 18:30

Pilke Kuperkeikan avoimet ovet torstaina 21.3. klo 17-18:30. Osoitteemme on Kauppalankatu 27, 45100 Kouvola.

Tapahtumassa luvassa hauskaa puuhaa koko perheelle puuhapisteiden merkeissä sekä kahvittelua. Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka on pieni ja lämminhenkinen päiväkoti Kouvolan keskustassa, lähellä hyviä liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Päiväkotimme liikuntapainotteisuus näkyy arjessamme päivittäin. Lapsilla on paljon mahdollisuuksia omaehtoiseen liikkumiseen ja liikuntavälineet ovat heidän saatavilla. Tavoitteita liikunnalle luodaan joka toimintakausi yhdessä lasten ja vanhempien kanssa, huomioiden toiveet sekä motoriikan havainnoinneista nousevat tarpeet. Kokeilemme monipuolisesti eri liikuntalajeja. Liikunta yhdistetään kaikkeen oppimiseen lapsen kehitystason mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää toiminnastamme! Varaa tutustumisaika päiväkodin johtajalta Lauralta. Hän kertoo mm. päiväkodin pedagogiikasta, toiminnasta ja oppimisympäristöistä. Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Laura Askolin
Puh. 044 7507 386
laura.askolin@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
21.03.
Aika:
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Pilke Kuperkeikka
Kauppalankatu 27
Kouvola, 45100
+ Google Map