Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Hepokatti

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6:30-17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Pillipiiparit (0-3v.) puh. 040 4566 442
Musikantit (0-3v.) puh. 040 4566 443
Rytmiritarit (5-6v.) puh. 040 4566 445
Laulutähdet (3-5v.) puh. 040 4566 444

Päiväkodin apulaisjohtaja Päivi Paajanen
p. 040 4566 445 
paivi.paajanen@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Hae päiväkotipaikkaa Joensuun kaupungin verkkosivuilta ja täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Yksityinen musiikkipäiväkoti Joensuussa

Pilke musiikkipäiväkoti Hepokatti on vuonna 2017 ovensa aukaissut musiikkipainotteinen päiväkoti. Päiväkodissamme on 72 hoitopaikkaa 0­­-6-vuotiaille ja lisäksi päiväkodissamme järjestetään esiopetusta.

Musiikki on osa arkea

Meillä musiikki on mukana päivittäistä arkea. Hyödynnämme toiminnassamme monipuolisesti  musiikkia ikätasohuomioiden soittaen, laulaen, ääninä, hiljaisuutena, liikkeenä ja muuna taiteena. Tavoitteenamme on tukea lapsen innostusta ja kiinnostusta musiikkia kohtaan sekä sytyttää lapsissa innostuksen kipinä musiikin ja äänien maailmaan tutkimalla, ihmettelemällä ja kuuntelemalla.

Lapsen ääni kuuluviin

Meillä lapsen ääni halutaan kuuluviin, ja tilojen monipuolinen käyttö ja muokattavuus on ensisijaisen tärkeää. Tätä tukee myös arvoperustamme mukaiset tavoitteet pienryhmätoiminnasta ja lapsen kohtaamisesta. Toimimme myös esimerkiksi porrastaen jumppasalissa, musiikki tilassa sekä hyödynnämme monipuolisesti ryhmätiloja, luoden niihin muun muassa toiveiden mukaisia vaihtuva teemaisia leikkitiloja. Hyödynnämme aktiivisesti myös lähiympäristön metsiä ja leikkipuistoja. Arjen pedagogiikan ajatuksen mukaisesti jokainen pienikin hetki lapsen kanssa on oppimismahdollisuus – varpaat on hyvä laskea ennen sukkien jalkaan laittoa!

Me Hepokatissa haluamme pitää huolen, että tänne on aina hyvä tulla ja täällä turvallista olla; tutkien, ihmetellen, kuunnellen ja musisoiden!

”Minusta musiikki tuntuu tuulen hurraukselta” – tyttö 4v.

Pilke musiikkipäiväkoti Hepokatti - Näin löydät meille!
Lehtipojantie 1
80140 JOENSUU Suomi
Ota yhteyttä

Terveisiä Pilke Hepokatin päiväkodin johtajalta!


Moikka! Olen Lumi Lehto, Pilke Hepokatin johtaja. Olen aloittanut Hepokatissa ensi varhaiskasvatuksen opettajana ja siirryin johtajan tehtäviin keväällä 2022. Koulutustaustaltani olen kasvatustieteen maisteri. Minulle työssäni tärkeää on vuorovaikutus perheiden kanssa sekä työyhteisössä.

Varhaiskasvatuksen tärkeimpinä tehtävinä näen tarjota lapsille turvallisen ympäristön, joka tarjoaa kaikille tasavertaisen mahdollisuudet oppimisen polun alkumetreillä. Turvallisuutta ja jatkuvuutta tuokin varhaiskasvatuksen ja perheiden välinen avoin yhteistyö ja lapsen välittävä kohtaaminen. Varhaiskasvatuksen tärkeänä tehtävänä onkin tukea perheitä lasten kasvatuksessa ja vahvistaa lapsen innostusta oppimista kohtaan.

Lämpimästi tervetuloa Hepokattiin!

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke musiikkipäiväkoti Hepokatti - Asiakasperheidemme kokemuksia

Aamulla ja iltapäivällä päiväkodille mennessä ja sieltä lähtiessä on hyvä mieli. On ihanaa, kun työntekijät vaikuttaa siltä, että ilmapiiri on hyvä ja vanhempia kohdellaan todella mukavasti.
Lapsi on Hepokatin myötä kiinnostunut musiikista ja uusia lauluja oppii myös vanhemmat. Henkilökuntaan voi luottaa, että pitävät huolen lapsestani.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,8/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Lumi Lehto

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.