Hae päiväkotipaikkaa

Kangasalan Enkku

Painotus: Englannin kieli
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17
favorite
Ryhmät

Butterflies puh. 040 4578308
Skydivers puh. 040 457 8218
Mooonwalker puh. 040 457 8307
Astronauts (ryhmä avataan myöhemmin)
Pilots (ryhmä avataan myöhemmin)

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 315 €/kk.  Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen

Kangasalan Enkku on kaksikielinen päiväkoti Lentolassa

Kangasalan Enkku (Kangasalan englanninkielinen leikkikoulu) on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia.

Englannin kieltä – iloista mieltä

Tavoitteenamme on monipuolista kehittymistä ja oppimista tukevan varhaiskasvatuksen lisäksi tutustuttaa yli 3-vuotiaat lapset englannin kieleen ja rohkaista heitä uuden kielen aktiiviseen käyttöön. Toteutamme valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (2016) mukaista laajamittaista kaksikielistä varhaiskasvatusta.

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Pidämme tärkeänä lapsen yksilöllistä, aktiivista oppimista ja ajattelutaitojen kehittymistä turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä. Toiminnan sisällöissä painotetaan kansainvälisyyttä.

Päiväkoti toimii Lentolassa upouusissa tiloissa, missä meillä on  hyvät tilat  järjestää mm. monipuolista liikunta- ja  musiikkikasvatusta sekä  luontokasvatusta.  Toimintaamme kuuluu olennaisesti myös ulkoileminen metsäluonnossa ja  teemme paljon retkiä erilaisiin kohteisiin.

 

 

Kangasalan Enkku - Näin löydät meille!
Vällintie 1
36240 KANGASALA Suomi
Ota yhteyttä

Kangasalan Enkku - Asiakasperheidemme kokemuksia

Lapsi otetaan todellakin yksilöllisesti vastaan, huomioidaan mieltä painavat asiat, ymmärretään ja tuetaan.
Kiitos! Enkussa on todella hyvä henkilökunta! Olemme niin onnekkaita, että lapsemme saavat olla näin hyvässä hoidossa päivät. Kiitos mm. tarkoista yhteenvedoista päivän touhuista. Palaute on henkilökohtaista, eli teillä on ollut aikaa juuri minun lapselle. Täydellinen päiväkoti vanhempien näkökulmasta!

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,8/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.