Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Kiuru

Painotus: Luonto
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6 – 18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Hippiäiset (alle 3 v.) puh. 040 457 8157
Peukaloiset (alle 3 v.) puh. 040 457 8156
Leppäkertut (3-5 v.) puh. 040 457 8155
Saukot (3-5 v.) puh. 040 457 8154
Ketut (esiopetus ja 5 v.) puh. 040 457 8153

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 315 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Pilke luontopäiväkoti Kiuru sijaitsee Kangasalan Ruutanassa

Pilke luontopäiväkoti Kiuru aukesi Ruutanaan maaliskuussa 2019. Päiväkoti Kiuru tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta sekä esiopetusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 100 päiväkotipaikkaa  0-6-vuotiaille lapsille.

Paljon ulkoilua säällä kuin säällä

Kiuru on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Luontopäiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

Pilke luontopäiväkoti Kiuru - Näin löydät meille!
Kuusitie 6
36110 KANGASALA Suomi
Ota yhteyttä

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti


Päiväkodissa järjestetään monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Aktiviteetteihin kuuluvat myös liikuntatuokiot, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Pilke luontopäiväkoti Kiuru - Asiakasperheidemme kokemuksia

Aivan huippu päiväkoti ja henkilökunta! Tykätään tosi paljon!
Olen todella tyytyväinen Pilke Kiuruun päivähoitopaikkana lapselleni. Lapseni jää hyvillä mielin aamuisin hoitoon ja voin luottaa siihen, että hän saa päivän aikana huolta ja huomiota. Arvostan erityisesti sitä, miten kaikki aikuiset ovat lapselle tärkeitä ja aikuiset tuntevat lapseni ja minusta tuntuu, että heitä aidosti kiinnostaa lapseni hyvinvointi. Päiväkodin luontopainotus näkyy myös ihan pienillä ja olen todella tyytyväinen, kuinka paljon erilaisia asioita myös pienten kanssa tehdään.
Kiitos ihanasta huolenpidosta ja opetuksesta Pilke Kiurun mahtaville varhaiskasvattajille ja johtajalle!
Henkilökunta on mahtava. Kohtelevat lapsia lämpimästi ja arvostaen. Ilolla jätän lapset hoitoon, sillä tiedän että heistä pidetään hyvää huolta.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Katinka Vuorela

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.