Hae päiväkotipaikkaa

Pilke tiedepäiväkoti Sirius

Painotus: Tiede
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.30-17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Pyrstötähdet puh. 040 457 1663
Pikkukarhut puh. 040 457 1664
Isokarhut puh. 040 901 3184
Komeetat puh. 040 1937 502
Planeetat puh. 044 901 6466

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 315€/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Pilke tiedepäiväkoti Sirius sijaitsee Kirkonvarkaudessa

Päiväkoti Sirius on auennut lokakuussa 2018 Kirkonvarkauteen Mikkeliin. Sirius tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-6-vuotiaille lapsille.

Tutkimusleikkitila pienille professoreille

Siriuksen tiedepainotteisuus on kirjattu päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja se näkyy monella eri tavalla päiväkodin arjessa. Päiväkodin leikkitilat on rakennettu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Erillisessä tutkimusleikkitilassa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan muun muassa pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla.

Ihmettelyä ja uuden oivaltamista

Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin. Meille on tärkeää, että lapset oppivat tiedepäiväkodissa oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Toiminnassa huomioidaan lapsen ikä, kiinnostuksen kohteet ja turvalliset toimintatavat. Keskiössä on ihmettely ja tutkiminen yhdessä lapsen kanssa.

Pilke tiedepäiväkoti Sirius - Näin löydät meille!
Kirkonvarkaus
50100 MIKKELI Suomi
Ota yhteyttä

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti


Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

 

PILKE SIRIUKSEN VARHAISKASVATUKSEN OMAVALVONTASUUNNITELMA 2023-2024 LUETTAVISSA TÄÄLTÄ.

Pilke tiedepäiväkoti Sirius - Asiakasperheidemme kokemuksia

Päiväkodissa on ihanan yhteisöllinen tunnelma ja kaikki aikuiset tuntevat kaikki lapset sekä kaikki lapset tuntevat toisensa. Ilmapiiri on ihanan rento ja huumorintajuinen.
Siriuksessa on monipuolista toimintaa ja aikuiset tekevät paljon töitä sen eteen, että uusi lapsi pääsee ryhmään mukaan.
Parasta päiväkodissa on yhteisöllisyys ja uteliaisuuteen ja tutkimiseen kannustava ilmapiiri.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,6/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Terveisiä tiedepäiväkoti Pilke Siriuksesta! 

Syysterveiset tiedepäiväkoti Siriuksesta, Saimaan rannalta! Käy lukemassa mitä mahtavia projekteja päiväkodissa on toteutettu ja kuinka pienet professorimme pääsevät tutkimaan.

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Kysy lisää

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.


Päiväkodin johtaja Susanna Parkkinen
puh. 040 4573 953
susanna.parkkinen@pilkepaivakodit.fi

 

Väänäsenpolku 2
50700 Mikkeli