Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Tuulentupa

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.30-16.30 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Vilttitossut (1-3v.) puh. 040 710 7784
Heinähatut (4-5v.) puh. 040 710 7784

euro_symbol
Hinnat

1.1.2022 alkaen on varhaiskasvatus maksutonta Nivalassa.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Tuulentupa on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Nivalan kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Tuulentupa on pieni ja kodikas luontopainotteinen päiväkoti Nivalassa.

Luontopäiväkoti Tuulentuvassa ulkoillaan ja liikutaan iästä ja säästä riippumatta. Päiväkotipaikkoja Tuulentuvassa on vain 32 paikkaa 1-5-vuotiaille lapsille.  Tuulentuvassa ruoan valmistaa päiväkodin oma keittäjä paikanpäällä!

Vilttitossut (1-3v.) puuhastelevat alakerrassa, missä opetellaan arjen perusasioita, leikitään ja lauletaan sekä harjoitellaan ikätason mukaisia kädentaitoja kiireettömästi ja lapsia kuunnellen. Meillä harjoitellaan leikkiin keskittymistä ja kaverin kanssa jakamista. Syli on saatavilla sitä tarvitsevalle.

Yläkerran Heinähatuilla (4-5 v.) on jo arkirutiinit hallussaan, ja he hakevatkin näppärästi omat ruokailuvälineensä, ja annostelevat myös ruoka-annoksensa aikuisen ohjatessa. 5- vuotiaat eli viskarit on jaettu omaan pienryhmään. Viskarissa tehdään erilaisia tehtäviä ja harjoitellaan tärkeitä ryhmässä toimimisen taitoja.

Pilke luontopäiväkoti Tuulentupa - Näin löydät meille!
Ylivieskantie 63
85500 NIVALA Suomi
Ota yhteyttä
”Tänä aamuna hoidimme lasten kanssa kasvimaata ja siistimme pihalta hortensiat. Ne kasvavat itse tehdyn lannoitteemme avulla. Pihalla vaihdettiin lasten ”mutakeittiön” paikkaa, ja yksi ryhmä oli päiväkotimummo Eilan talkooapuna viemässä puita liiteriin.”

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke Tuulentupa - Asiakasperheidemme kokemuksia

Paljon erilaista toimintaa ja ulkoilua sekä retkiä useasti. Lapset huomioidaan yksilöllisesti.
Kodikas paikka, ruoka tehdään paikan päällä ja ihanaa on, että kodin ja päiväkodin kanssa yhteistyö sujuu ja on vuorovaikutteista.
Parasta päiväkodissa on mukavat hoitajat, oma keittäjä, avoimuus ja jousto asioissa puolin ja toisin sekä kodinomaisuus. Erilaiset ajankohtaiset teemat ja tapahtumat pitkin vuotta.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,6/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Jenni Jyrinki

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.