Hae päiväkotipaikkaa

Peppi & Bobby

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.15-17.15 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Kissankulma (1-3v.) kielirikasteinen ryhmä Puh. 040 834 5743
Tassula (1-3v.) kielirikasteinen ryhmä Puh. 040 456 6045
Huvikumpu (4-6v. & eskari) suomenkielinen ryhmä Puh. 040 456 6046
Noisy village (3-5v.) englanninkielinen ryhmä Puh. 040 456 6047
Greendale (3-5v.) englanninkielinen ryhmä Puh. 040 456 6048
Busytown (5-6v.) englanninkielinen ryhmä Puh. 040 456 6049

 

Varajohtaja Salla Vuorisalo
varajohtaja.peppibobby@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 305 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Peppi & Bobby on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Nokian kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Tamperelaiset perheet hakevat palveluseteliä Tampereen kaupungin verkkosivuilta. Täytä myös Pilkkeen hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Kaksikielinen päiväkoti Nokialla

Päiväkoti Peppi&Bobby sijaitsee Nokian Vikkulankadulla. Päiväkodissa on 120 hoitopaikkaa 10kk-6-vuotiaille lapsille kolmessa englannin- ja kolmessa suomenkielisessä ryhmässä. Päiväkodin arjessa luetaan paljon satuja, sadutellaan ja leikitään sanoilla.

Suomea ja englantia

Englanninkielisissä ryhmissä toteutetaan uuden varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaista laajaa kaksikielistä varhaiskasvatusta. Kaksikielisen varhaiskasvatuksen tavoitteena on hyödyntää lasten varhaisen kielenoppimisen herkkyyskautta tarjoamalla lapsille tavanomaista monipuolisempaa kielikasvatusta. Lapsille tarjotaan tilaisuuksia omaksua kieliä ja käyttää niitä toiminnallisesti ja leikinomaisesti. Samalla luodaan pohjaa elinikäiselle kielten opiskelulle. Tavoitteena on, että toiminta monikielisessä ympäristössä herättää lasten kielellisen uteliaisuuden ja kokeilunhalun. Myös monenlaiset kulttuurit kohtaavat luontevasti tällä tavoin järjestetyssä varhaiskasvatuksessa.

Peppi & Bobby - Näin löydät meille!
Vikkulankatu 6
37150 NOKIA Suomi
Ota yhteyttä

Tervetuloa päiväkoti Peppi & Bobbyyn – päiväkodin johtajan terveiset.

Moikka!


Olen Leena Lahti, päiväkodin johtaja Pilke Peppi&Bobbyssa (lausutaan joskus myös pettijapottissa, peppipoppissa tai pebossa, tyyli on vapaa).


Kodikas päiväkotimme sijaitsee rauhallisen omakotitaloalueen sydämessä, turvallisena ja kutsuvana. Ei ole ihme, että useimmat lapset ajattelevat, että kansainvälinen ja iloinen työyhteisömme asuu kaiken aikaa päiväkodissa. Ja mikäs meillä onkaan viihtyessä!


Peppi&Bobbyssa on kuusi ryhmää aina alle yksivuotiaista kuusivuotiaisiin eskareihin saakka. Parhaassa tapauksessa lapset saavat olla samojen kavereiden kanssa vuodesta toiseen, ryhmätilat vain vaihtuvat ympärillä, kun siirrytään talossa eteenpäin. Ihan pienimmät Kissankulman ja Tassulan lapset saavat nauttia kodinomaisista ryhmätiloista omassa rauhallisessa päädyssään. Talon keskivaiheilla sijaitsevat 3-5 -vuotiaiden ryhmät Huvikumpu ja Noisy Village (nimi ei ole onneksi enne) ja toiseen päätyyn sijoittuvat isoimmat eli 4-5 -vuotiaat Greendalen lapset sekä Busytownin eskarit ja viisivuotiaat. Talostamme löytyy myös kaksi liikuntatilaa, jossa ketteryyttään voi koetella vaikkapa puolapuita kiipeilemällä tai ihan oikealla kiipeilyseinällä.


Päiväkodin piha on erityisen mahtava! Käykääpä joskus kurkkaamassa, jos ette muuten usko. Pihallamme riittää tilaa temmeltää ja touhuta ja kaikki ryhmät viettävät päivästä ainakin kaksi tuntia ulkona joka päivä. Keinuja löytyy jokaiseen makuun, hiekkalaatikoitakin useampia, liukumäkiä on kaksi ja tietenkin myös kiipeilyteline. Puhumattakaan siitä, että pihassa kasvaa valtava omenapuu, jonka satoa lapset saavat vapaasti maistella ja jonka varjossa hellepäivinä on mukava levähtää. Pihassamme on myös luumu- ja kirsikkapuu sekä istutuslaatikoita, joissa on kasvatettu muun muassa salaattia naposteltavaksi. Hedelmäpuut innostavat lapsia myös erilaisiin tutkimuksiin ja kasvatusprojekteihin ihan itsenäisesti mutta myös oppimiskokemuksena siemenet toimivat mainiosti. Viime syksynä Busytownissa kasvatettiin tammenterhosta ihka oikea puun taimi!


Vaikka omassakin pihassa riittää puuhaa niin myös vaihtelu virkistää. Ryhmämme retkeilevätkin säännöllisesti lähialueen leikkipuistoihin ja kivenheiton päästä löytyy myös metsää temmellettäväksi. Nokian keskusta on meiltä kävelymatkan päässä ja ryhmät voivat tehdä retkiä myös kulttuurin sekä harrastusten pariin esimerkiksi kirjastoon, uimahalliin, jäähalliin ja tekipä yksi ryhmä kerran retken Prismaankin lasten toiveesta.


Työyhteisö Peppi&Bobbyssä pursuaa huumoria, vankkaa ammattitaitoa ja lempeyttä jokaista lasta sekä vanhempaa kohtaan. Puhumme montaa eri kieltä, joten lapset pääsevät osalliseksi erilaisiin kielimaailmoihin päivittäin. Suomea ja englantia käytämme kuitenkin eniten. Ihan pienimmät harjoittelevat enkkua pikkuhiljaa; sanoja ja fraaseja käytetään luontevana osana päiväkotipäivää sekä englanniksi että suomeksi. Ensin pitää oppia kävelemään, sitten vasta juoksemaan, joten suomen kieli on ensisijainen kieli pienimmillä.


Huvikummussa 3-5 -vuotiaat ovat pääasiassa suomenkielisessä ympäristössä kun taas Noisy Villagessa, Greendalessa sekä Busytownissa arjen puhekieli on englanti. Ryhmän kasvattajat ovat kotoisin niin Espanjasta kuin Englannistakin. Keskenään lapset vaihtavat usein sujuvasti suomen kieleen, mutta myös kommunikointi taitavasti englanniksi onnistuu kaikilta arkisissa puuhissa kasvattajien kanssa. Lapsen kykyä omaksua vaivattomasti vierasta kieltä on uskomattoman hienoa seurata! Ei haittaa, vaikka lapsi ei osaisi yhtään englantia tullessaan meille, hän oppii sen kyllä ihan varmasti!


Päiviimme kuuluu englannin puhumisen, liikunnan, ulkoilun ja retkeilyn lisäksi tietenkin aimo annos satuja, lauluja, loruja, piirtämistä, maalaamista, askartelua, leikkiä, projekteja sekä lastenkulttuuria täysipainoisen ja monipuolisen pedagogiikan merkeissä.


Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tulla tutustumaan Peppiin&Bobbyyn!

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Peppi & Bobby - Asiakasperheidemme kokemuksia

Jätän lapset joka aamu turvallisin mielin päiväkotiin, olemme tosi iloisia että ollaan täällä asiakkaina. Lapset viihtyvät päiväkodissa todella hyvin. Kiitos kaikille Pepin ja Bobbyn työntekijöille, olette tosi tärkeä osa meidän arkea.
Lapseni on alkanut puhumaan englantia myös kotona.
Very nice private community school, friendly staff, huge area for children to play.
Ihana, osaava ja lapsista välittävä henkilökunta! Aina oli luottamus lapsen hyvää hoitoon ja kasvatukseen kaikkina näinä vuosina ❤

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4.12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodinjohtaja Leena Lahti

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.