Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo klo 7-17
favorite
Ryhmät

Voltti (5-6v.) puh. 044 298 2413
Loikka (3-4v.) puh. 044 298 2390
Kuperkeikka (alle 3v.) puh. 044 298 2389

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu korkeimmillaan 295 €/kk nurmijärveläisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Päiväkotiin voi hakea palvelusetelihoitopaikkaa Nurmijärven kunnan verkkosivuilta. Täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Hippa on liikuntapainotteinen päiväkoti rauhallisella omakotitaloalueella

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa sijaitsee rauhallisella omakotialueella Nurmijärvellä. Päiväkodissa on tilaa liikkua ja leikkiä, ja ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu oppia, liikkua, tutkia ja leikkiä. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaan.

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Päiväkotimme liikuntapainotteisuus näkyy arjen toiminnassa. Liikunta yhdistetään kaikkeen oppimiseen. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Tavoitteenamme on tehdä lapselle päivästä mielekäs kokonaisuus, joka pitää sisällään riittävästi ohjattua toimintaa, leikkiä, liikuntaa ja lepoa.

Lue Pilke liikuntapäiväkoti Hipan Oiva-raportti täältä.

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa - Näin löydät meille!
Lumpperintie 6
01900 NURMIJÄRVI Suomi
Ota yhteyttä

Aktiivista yhteistyötä vanhempien kanssa


Teemme aktiivista yhteistyötä vanhempien kanssa. Yhteistyöllä pyrimme luomaan kasvatuksellista jatkuvuutta kodin ja päivähoidon välillä, mikä edesauttaa lapsen kasvamista, kehittymistä ja oppimista. Päiväkodeissamme työskentelee koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Toimimme pienissä ryhmissä, mikä mahdollistaa yksilöllisen ja joustavan varhaiskasvatuksen. Työskentelemme kolmen hengen tiimeinä, joihin kuuluu kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi lastenhoitaja.

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ihanaa, luotettavaa, iloista ja rentoa, mutta ammattitaitoista porukkaa töissä. Yksilöllisesti huomioidaan lapsen tarpeet ja luonne sekä vanhempia kuunnellaan ja kaikenlainen palautekin osataan ottaa mahtavasti vastaan.
Upeat hoitajat, jotka osaa todellakin työnsä! Osaava ja turvallinen johtaja. Turvallisuus on 6/5.
Ihanat hoitajat, aktiivinen ja monipuolinen ohjelma (retket, erilaiset liikunta-aktiviteetit, liikunta-musiikkihetket jne.) ja erittäin hyvä yhteydenpito kodin ja päiväkodin välillä.
Pilke Hippa on aivan huippu päiväkoti! Henkilökunta osaavaa ja huomaavaista. Lapsen yksilöllinen tarve otetaan hyvin huomioon. En voi muuta kuin kiittää ja suositella eteenpäin!! <3

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Emöke Bardi

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.