Hae päiväkotipaikkaa

Pilke tiedepäiväkoti Välke

Painotus: Tiede
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma-Pe 6.30-16.30
(jousto 6-18, sovitaan erikseen päiväkodin johtajan kanssa)
Esikoulu ma-pe klo 8.30-12.30
favorite
Ryhmät

Lumihiutaleet (1-3v.) puh. 040 457 1435
Sadepisarat (1-3v.) puh. 040 457 1434
Sateenkaaret (3-5v.) puh. 040 457 1436
Onnentähdet (5v.) puh. 040 457 1438
Tähdenlennot (3-5v.) puh. 040 457 1437
Pohjantähdet (esikoulu) puh. 040 143 4696

 

Varajohtaja Emilia Anttila
Puh.044 7384 182
emilia.anttila@pilkepaivakodit.fi 

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Päiväkotiin voi hakea palvelusetelihoitopaikkaa Porin kaupungin verkkosivuilta. Täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Välke on tiedepainotteinen päiväkoti Porin asuntomessualueella

Avasimme elokuussa 2018 päiväkodin Porin asuntomessualueelle 2018 Koekadulle. Pilke tiedepäiväkoti Välke tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 96 päiväkotipaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta.

Tutkimusleikkitila pienille professoreille

Välke on tiedepainotteinen päiväkoti ja se näkyy monella eri tavalla päiväkodin arjessa. Päiväkodin leikkitilat on rakennettu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Lapsen leikki, luovuus ja aistien käyttö ovat hyviä alustoja harjoitella tieteellistä ajattelua, joka kehittää lapsen muistin ja oppimisen taitoja.

Pilke tiedepäiväkoti Välke - Näin löydät meille!
Koekatu 1
28100 PORI Suomi
Ota yhteyttä

Ihmettelyä ja uusia oivalluksia


Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin. Meille on tärkeää, että lapset oppivat tiedepäiväkodissa oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Toiminnassa huomioidaan lapsen ikä, kiinnostuksen kohteet ja turvalliset toimintatavat. Keskiössä on ihmettely ja tutkiminen yhdessä lapsen kanssa.

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti


Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Seuraa päiväkodin arkea instagramissa tilillä: @pilkevalke

Pilke tiedepäiväkoti Välke - Asiakasperheidemme kokemuksia

Parasta päiväkodissa on lapsen saamat mahdollisuudet monipuoliseen tekemiseen ja itsensä toteuttamiseen. Monipuolinen päiväohjelma ja kalenterivuoden juhlapäivät huomioidaan lapsia osallistaen. Ystävälliset kasvattajat ja kooltaan sopiva ja kotoisa päiväkoti, jossa yksilötkin tulevat huomatuksi.
Henkilökunta erittäin läheisiä ja ymmärtäväisiä. Ottavat lapset yksilöinä, kannustaen ja tukien. Olemme ikikiitollisia heidän työstään lapsiamme kohtaan. Kaikki asiat hoituu ja järjestyy. Koemme vanhempina lämpöä koko henkilökunnan osalta. Johtaja aivan oikealla paikalla. Hoitaa myös asiat lasten parhaaksi. Kuten lapset toteaa: Välke on paras.. voimme yhtyä siihen vanhempina. Lämmin suositus
Ihanan monipuolista tekemistä! Lasta koskeviin haasteisiin on pyritty löytämään ratkaisuja. Tarvittaessa pääsee sylin kautta, mikä on tärkeää. Tyytyväisiä olemme!
Päiväkodissa on turvallinen olo ja kaikki ovat siivoojista lähtien ystävällisiä ja aina tervehtivät. Koskaan en ole arastellut jättää lastani heidän hoitoonsa. En voisi lapselleni parempaa toivoa.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,5/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Päivi Mäntynen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.