Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Vihreä Willa

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6:30-17.00
favorite
Ryhmät

Vihreä Willa puh. 050 466 2221

Varajohtaja puh. 040 4578 211

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu enimmillään 340 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Vihreä Willa on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Seinäjoen kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Vihreä Willa on yhteisöllinen, luontopainotteinen päiväkoti Soukkajoella

Vihreä Willa sijaitsee eteläisellä Seinäjoella vain noin 7 minuutin matkan päässä Seinäjoen kaupungin keskustasta, Soukkajoen pientaloasuntoalueella osoitteessa Laanikatu 33.

Pienryhmätoiminta osana arkea

Vihreässä Willassa toimimme osan päivästä pienryhmissä, muuna aikana yhteisöllisyys mahdollistaa lasten leikkimisen kaikkien päiväkodin lasten kanssa sekä toistensa auttamisen ja toisilta oppimisen.

Pilke luontopäiväkoti Vihreä Willa - Näin löydät meille!
Laanikatu 33
60200 SEINÄJOKI Suomi
Ota yhteyttä

Metsätoimintaa ympäri vuodenVihreässä Willassa lapsi tutustuu luontoon metsätoiminnan kautta. Lapsi oppii jokaisenoikeudet sekä pääsee kokemaan metsän ihmeitä ja sen rauhoittavaa vaikutusta. Metsätoimintaa toteutamme ympäri vuoden, kaikkina vuodenaikoina. Varhaiskasvattajat suunnittelevat pedagogista toimintaa metsäretkille ja päiväkodin huoltajan valmistama kasvispainotteisen lounas ja välipala pakataan aamulla mukaan rinkkoihin ja nautitaan luonnossa. Vihreä Lippu -ohjelma on merkittävä osa toimintaamme. Lue lisää ohjelmasta täältä.

 

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke Vihreä Willa - Asiakasperheidemme kokemuksia

Lapsia hoidetaan ja kohdataan lämmöllä ja välittävästi. Tämä välittyy ja sitä arvostan ihan erityisen paljon. Yhteisöllisyys on myös upea juttu. Ihanasti luonto ja eläimet läsnä jokapäiväisessä toiminnassa.
Lapsella on monenlaista aktiviteettia ja paljon ulkoilua, sekä erityisesti metsäretkiä, mistä lapseni tykkää yli kaiken! Tuntuu, että jokapäivä lapset oppivat uusia taitoja esim. piirtelyn ja askartelun kautta. Työntekijät ovat ystävällisiä myös vanhempia kohtaan ja heidän kanssaan on helppo sopia äkillisistä muutoksista esim hoitoaikoihin liittyen.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,6/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Tervetuloa päiväkotiimme!

Päiväkotihakemuksen voi tehdä milloin. Hakemus ei vielä sido mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Haluatko tehdä päiväkotihakemuksen?

Hakemuksen teet helposti ja nopeasti verkossa, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan silloin jatkosta.

Päiväkodin johtaja Sonja Rajala

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.