Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Vihreä Willa

Painotus: Luonto
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6:30-17.00
favorite
Ryhmät

Vihreä Willa puh. 050 466 2221

Varajohtaja puh. 040 4578 211

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu enimmillään 340 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Vihreä Willa on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Seinäjoen kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Vihreä Willa on ekologinen, luontopainotteinen päiväkoti Soukkajoella

Pilke luontopäiväkoti Vihreä Willa on ekologinen ja yhteisökasvatukseen perustuva päiväkoti. Vihreä Willa sijaitsee eteläisellä Seinäjoella vain noin 7 minuutin matkan päässä Seinäjoen kaupungin keskustasta, Soukkajoen pientaloasuntoalueella osoitteessa Laanikatu 33.

Arvostamme vapaata leikkiä

Vihreän Willan tilojen suunnittelussa on huomioitu lasten mahdollisuus omaehtoiseen toimintaan, itsenäiseen liikkumiseen ja monipuoliseen leikkiin. Vapaata leikkiä pidetään meillä suuressa arvossa. Leikin kautta lapsi tutkii maailmaa ja oppii uutta. Meillä ei ole ikään sidottuja, suljettuja pienryhmiä joka mahdollistaa sisarusten yhdessä olon sekä sen, että lapset saavat kasvaa ja kehittyä yhdessä, oppien toinen toisiltaan. Pienet oppivat isommilta lapsilta ja toisinpäin.

Pilke luontopäiväkoti Vihreä Willa - Näin löydät meille!
Laanikatu 33
60200 SEINÄJOKI Suomi
Ota yhteyttä

Metsätoimintaa ympäri vuoden


Vihreässä Willassa lapsi tutustuu luontoon metsätoiminnan kautta. Lapsi oppii jokaisenoikeudet sekä pääsee osalliseksi metsän ihmeistä ja sen rauhoittavasta vaikutuksesta. Metsätoimintaa toteutamme ympäri vuoden, kaikkina vuodenaikoina. Varhaiskasvattajat suunnittelevat pedagogista toimintaa metsäretkille. Kokin valmistama lounas ja välipala pakataan aamulla mukaan rinkkoihin ja nautitaan luonnossa. Metsätoimintaan panostamme muun muassa hankkimalla siihen tarvittavia laadukkaita välineitä: suurennuslaseja, luuppeja, kuksat, ruokailuvälineet, rinkat, istuinalustat jne. Metsäretkille lähtee päivittäin kaksi kasvattajaa päiväkodin omilla metsäautoilla.

Oman kokin luomuruokaa


Kaikissa hankinnoissa niin ulkona kuin sisälläkin on huomioitu kestävät arvot mahdollisuuksien mukaan. Keittiö on Vihreän Willan sydän. Siellä häärii talon oma kokki, joka valmistaa puhdasta kasvispainotteista kotiruokaa luomuraaka-aineista. Puhdas ruoka tuoksuineen tuodaan lähelle lasta avarasta keittiöstä, joka sijaitsee aivan talon keskellä.

Pilke Vihreä Willa - Asiakasperheidemme kokemuksia

Lapsia hoidetaan ja kohdataan lämmöllä ja välittävästi. Tämä välittyy ja sitä arvostan ihan erityisen paljon. Yhteisöllisyys on myös upea juttu. Ihanasti luonto ja eläimet läsnä jokapäiväisessä toiminnassa.
Lapsella on monenlaista aktiviteettia ja paljon ulkoilua, sekä erityisesti metsäretkiä, mistä lapseni tykkää yli kaiken! Tuntuu, että jokapäivä lapset oppivat uusia taitoja esim. piirtelyn ja askartelun kautta. Työntekijät ovat ystävällisiä myös vanhempia kohtaan ja heidän kanssaan on helppo sopia äkillisistä muutoksista esim hoitoaikoihin liittyen.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Sonja Rajala

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.