Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Pikkuponi

Painotus: Englannin kieli
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6–18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Mustangit: 040-4577153
Appaloosat: 040-4577154
Costenot: 040-4577151
Falabellat: 040-4577152

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Pikkuponi on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä ja päiväkotipaikkaa Vaasan kaupungin verkkosivuilta ja täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Pikkuponi sijaitsee Pukinjärvellä

Pilke-päiväkoti Pikkuponi aukesi tammikuussa 2019 Vaasan Pukinjärvelle uudisrakennukseen. Pikkuponi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille.

Englannin kieli tutuksi

Päiväkodissa järjestetään kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Kielirikasteisessa toiminnassa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

Pilke Pikkuponi - Näin löydät meille!
Ratsutie 11
65230 VAASA Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Pikkuponi - Asiakasperheidemme kokemuksia

Best multilingual early childhood education care center.
Hoitajat ovat ihania ja mahtavaa, että myös harkkareita otetaan ulkomaita myöten. Englannin kielen taito tarttuu hurjaa vauhtia lapsiin.
Erittäin lämminhenkinen ja lapset hyvin huomioiva henkilökunta. Palaute jokaisesta hoitopäivästä on todella tarkkaan kerrottu jokaisesta lapsesta, tämä on vanhemman hyvä kuulla! Lapsi menee erittäin hyvillä mielin jokapäivä päiväkotiin vaikka olisi väsynytkin jonain aamuina. Ruusuja kimpullinen Pikkuponille! Hyvä te, jatkakaa samaan malliin!
Olen niin positiivisesti yllättynyt pikkuponista ja koko ihanasta henkilökunnasta :) en tiedä voiko parempaa edes toivoa. Olen todellakin suositellut sitä muille! Kiitokset kaikille sinne!

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,7/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.