Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Käpälämäki

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Töpöhännät (1-2v.) puh. 040 458 9265
Vauhtiviikset (3-5v.) puh. 044 768 9581

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on 30 € kalliimpi kuin kunnallinen varhaiskasvatusmaksu vantaalaisille perheille ja korkeimmillaan 325 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
mail
Hakeminen

Hae palvelusetelihoitopaikkaa Vantaan kaupungin verkkosivuilta ja täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Käpälämäki on pieni, kodinomainen päiväkoti Hiekkaharjussa

Pilke Käpälämäki on pieni kaksi ryhmäinen päiväkoti lähellä Hiekkaharjun juna-asemaa. Päiväkotimme on lasten ja perheiden yhteisö, jossa jokainen on tärkeä. Yhteisön sydämen muodostavat sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö, johon kuuluu varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien lisäksi päiväkodin huoltaja. 

Käpälämäessä lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien taitojensa mukaisesti kasvattajien kuunnellessa, antaessa aikaa, hellyyttä ja kannustusta. Huumorin ja ilon avulla lapsi saa kokemuksen hyvästä päivästä. Toiminnan tavoitteena on luoda lapselle hyvä arki, jossa on tarjolla leikin riemua, oppimista, kavereita ja syliä. Vaalimme Käpälämäessä eri-ikäisten lasten mahdollisuuksia leikkiä toistensa kanssa ja oppia toisiltaan. Käpälämäessä lapsi nähdään aktiivisena toimijana ja oppijana, jolla on mahdollisuus vaikuttaa jokaiseen päivään.  

Päiväkodissamme toimii myös aktiivinen vanhempaintoimikunta, joka on mm. järjestänyt lapsille ja perheille erilaisia tapahtumia.

Katso Pilkkeen kaikki yksityiset päiväkodit Vantaalla.

Pilke Käpälämäki - Näin löydät meille!
Heinätie 5
01350 VANTAA Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Käpälämäki - Asiakasperheidemme kokemuksia

Olen suositellut tätä päiväkotia monelle, sillä se on aivan ihana paikka. Vaikka tilat ovat vanhat, niin hoito on ensiluokkaista, ohjelmaa keksitään monipuolisesti resurssien ja tilojen rajoissa ja siellä on kodinomainen henki. Kaikki aikuiset ja lapset tuntevat toisensa ja lapsesta välitetään.Lämmin kiitos vielä Käpälämäen henkilökunnalle.
Päiväkotimme on pieni ja kotoisa, lapsi huomioidaan omana itsenään ja kaikilla henkilökunnan jäsenillä on hänelle aikaa. Aina löytyy syli, jos lapsi sitä kaipaa. Tämä on mielestämme tärkeintä pienen lapsen hoitopaikassa. Toki myös yhteistyö lapsen kasvatuksellisissa asioissa on ollut hyvää ja meille arvokasta, esim. käytännön taitojen ja sosiaalisten taitojen opettelu.
Kiitos hyvästä hoidosta, ihana kodinomainen päiväkoti, johon lapsi tulee turvallisin mielin.
Ihana paikka! Mahtavat osaavat aikuiset, jotka oikeasti välittävät lapsista. Lämmin ilmapiiri. Pieni päiväkoti, jossa kaikki lapset ikäryhmästä riippumatta tuntevat toisensa. Eri-ikäiset leikkivät paljon keskenään — upea juttu (mallioppiminen, suvaitsevaisuus). Lapsi saa olla sellainen kuin on.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,8/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Anni Vesalainen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.