Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Käpälämäki

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Töpöhännät (1-2v.) puh. 040 458 9265
Vauhtiviikset (3-5v.) puh. 044 768 9581

Päiväkodin johtaja Anni Vesalainen
p. 040 4566 503
anni.vesalainen@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on 30 € kalliimpi kuin kunnallinen varhaiskasvatusmaksu vantaalaisille perheille ja korkeimmillaan 325 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
mail
Hakeminen

Hae palvelusetelihoitopaikkaa Vantaan kaupungin verkkosivuilta ja täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Käpälämäki on pieni, kodinomainen päiväkoti Hiekkaharjussa

Pilke Käpälämäki on pieni kaksiryhmäinen päiväkoti lähellä Hiekkaharjun juna-asemaa. Päiväkotimme on lasten ja perheiden tiivis yhteisö, jossa jokainen on tärkeä. Yhteisön sydämen muodostavat sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö, johon kuuluu varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien lisäksi päiväkodin huoltaja. 

Käpälämäessä lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien taitojensa mukaisesti kasvattajien kuunnellessa, antaessa aikaa, hellyyttä ja kannustusta. Huumorin ja ilon avulla lapsi saa kokemuksen hyvästä päivästä. Toiminnan tavoitteena on luoda lapselle hyvä arki, jossa on tarjolla leikin riemua, oppimista, kavereita ja syliä. Vaalimme Käpälämäessä eri-ikäisten lasten mahdollisuuksia leikkiä toistensa kanssa ja oppia toisiltaan. Käpälämäessä lapsi nähdään aktiivisena toimijana ja oppijana, jolla on mahdollisuus vaikuttaa jokaiseen päivään.  

Katso Pilkkeen kaikki yksityiset päiväkodit Vantaalla.

Pilke Käpälämäki - Näin löydät meille!
Heinätie 5
01350 VANTAA Suomi
Ota yhteyttä

Muskaria kerran viikossa

Päiväkodin arjessa kuuluu paljon musiikkia esimerkiksi kerran viikossa järjestämme koko päiväkodin yhteisen lauluhetken. Juhlissamme on aina esittävää taidetta ja meillä metsäretkeillään joka viikko ainakin isompien lasten kanssa. Lisäksi järjestämme mm.  tiedeviikkotempauksia ja kirjallisuusprojekteja. 

Käpälämäessä on mahdollisuus osallistua myös maksulliseen muskariin päiväkotipäivän aikana kerran viikossa. Muskari on tarkoitettu kaiken ikäisille lapsille. Lisätietoja päiväkodin johtajalta.

Päiväkodissamme toimii myös aktiivinen vanhempaintoimikunta, joka on mm. järjestänyt lapsille ja perheille erilaisia tapahtumia.

 

“Lempeys on kohtaamisia, joista jää hyvä mieli”

Minulle lempeyden voima tarkoittaa erityisesti iloisia ja positiivisia kohtaamisia, läsnäoloa. Lempeässä ilmapiirissä jokainen voi olla ihan oma itsensä ja minulla on aikaa kohdata lapset. Lempeyden voima on myös sitä, että haasteetkin otetaan vastaan positiivisesti. Lempeys lohduttaa.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Mariam, Vantaa

Pilke Käpälämäki - Asiakasperheidemme kokemuksia

Olen suositellut tätä päiväkotia monelle, sillä se on aivan ihana paikka. Vaikka tilat ovat vanhat, niin hoito on ensiluokkaista, ohjelmaa keksitään monipuolisesti resurssien ja tilojen rajoissa ja siellä on kodinomainen henki. Kaikki aikuiset ja lapset tuntevat toisensa ja lapsesta välitetään.Lämmin kiitos vielä Käpälämäen henkilökunnalle.
Päiväkotimme on pieni ja kotoisa, lapsi huomioidaan omana itsenään ja kaikilla henkilökunnan jäsenillä on hänelle aikaa. Aina löytyy syli, jos lapsi sitä kaipaa. Tämä on mielestämme tärkeintä pienen lapsen hoitopaikassa. Toki myös yhteistyö lapsen kasvatuksellisissa asioissa on ollut hyvää ja meille arvokasta, esim. käytännön taitojen ja sosiaalisten taitojen opettelu.
Kiitos hyvästä hoidosta, ihana kodinomainen päiväkoti, johon lapsi tulee turvallisin mielin.
Ihana paikka! Mahtavat osaavat aikuiset, jotka oikeasti välittävät lapsista. Lämmin ilmapiiri. Pieni päiväkoti, jossa kaikki lapset ikäryhmästä riippumatta tuntevat toisensa. Eri-ikäiset leikkivät paljon keskenään — upea juttu (mallioppiminen, suvaitsevaisuus). Lapsi saa olla sellainen kuin on.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,7/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Anni Vesalainen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.