Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Playschool Laajalahti

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6-18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Bunnies puh. 040 548 5826
Squirrels puh. 040 195 6293

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodissa on käytössä Espoon kaupungin palveluseteli 1.8.2022 alkaen. Lue lisää tästä!

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 345 €/kk Espoon palvelusetelillä. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Täytä Pilkkeen hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Playschool aukesi Laajalahteen elokuussa 2021

Laajalahdessa sijaitseva Pilke Playshool on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä.

Samassa osoitteessa sijaitsee myös Pilkkeen toinen päiväkoti, Pilke liikuntapäiväkoti Laajalahti.

Kasvatamme uteliaita maailmankansalaisia

Pilke Playschool Laajalahti on monikulttuurinen päiväkoti, jossa juhlistetaan monenlaisia tapahtumia läpi vuoden. Päiväkodissa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kehittymään uteliaaksi maailmankansalaisiksi. Meillä on yli 20-vuoden kokemus englanninkielisen varhaiskasvatuksen parissa ja henkilökunta, joka välittää aidosti lapsesta.

Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Pilke Playschool Laajalahti - Näin löydät meille!
Kivennavantie 21
02130 ESPOO Suomi
Ota yhteyttä

Tervetuloa Playschool Laajalahteen – päiväkodin johtajan terveiset.

Olen Sari Mononen ja päiväkodin johtaja Laajalahden, Playschool Laajalahden ja Tuulikellon Pilke-päiväkodeissa. Päiväkodin johtajan pestissä olen ollut vuodesta 2011 lähtien ja Laajalahdessa tammikuusta 2017. Valmistuin lastentarhanopettajaksi vuonna 1994 ja edelleen olen iloinen ja ylpeä ammatistani. Olen työ ohella opiskellut kasvatustieteen maisteriksi, ja sen lisäksi suorittanut useita erilaisia johtajuuskoulutuksia mm. Helsingin yliopiston kasvatus- ja opetusalan aineopinnot, johtamisen erikoisammattitutkinnon muutamia mainitakseni. Olen ikuinen opiskelija ja tällä hetkellä johtajuusopintoni painottuvat positiivisuuteen ja hyvinvointiin.


Varhaiskasvatus tarjoaa lapselle innovatiivista, aktiivista oppimista, jossa sosiaaliset taidot ja vuorovaikutus ovat keskiössä, positiivisen kasvatuksen keinoin rajoja ja rakkautta tarjoten. Jokainen lapsi kohdataan yksilönä ja hänelle annetaa mahdollisuus tulla kuulluksi ja osalliseksi häntä koskevissa asioissa. Lapsen tarjotaan kokemus omien kykyjen riittävyydestä, merkityksellisyydestä sekä vastuun saamisesta yhteisössä. Minusta lapsi on aktiivinen, utelias tiedon rakentaja, joka aktiivisesti osallistuu oppimisprosessiin vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa. Lapsen tulee saada kasvaa turvallisessa, myönteisiä tunnekokemuksia tarjoavassa varhaiskasvatuksessa, jossa oppiminen on hauskaa.


Meidän päiväkodeissa toiminta tapahtuu pienryhmissä. Toimintaa suunnitellaan jaksoissa varhaiskasvatuksen tavoitteiden mukaisesti. Teemme viikoittain retkiä lähiympäristöön ja painotamme liikunnallisuutta toiminnoissamme. Myös musiikki, kädentaidot ym. kuuluvat viikoittaiseen arkeemme. Me annamme lapsille mahdollisuuden kehitykseen ja oppimiseen rakastavassa ja turvallisessa seurassa. Annamme lapsille, joka päivä mahdollisuuden pitkäkestoiseen leikkiin ja toimintaan, tarjoten juuri hänelle suunniteltua ja sopivaa toimintaa.


Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan meihin!

“Autan lapsia kasvamaan lempeyden voimalla”

Lempeyden voima on se voima, joka auttaa lapsia kasvamaan, kantaa yli isojen ja pienten haasteiden ja auttaa harmituksen keskellä löytämään oikeat sanat lohdutukseen. Parasta minun työssäni on, kun saan auttaa lapsia oppimaan uutta. Näen heidän kasvavan ja tunnen, että olen heille tosi tärkeä aikuinen.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Karla, Helsinki

Pilke Playschool Laajalahti - Asiakasperheidemme kokemuksia

The best in our daycare are: Personal approach to the child, detailed daily feedback, activities, attitude.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4.12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Sari Mononen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.