Hae päiväkotipaikkaa

ICEC Kilo

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)
euro_symbol
Hinnat

Päiväkodissa on käytössä Espoon kaupungin palveluseteli 1.8.2024 alkaen. Lue lisää tästä!

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 361 €/kk Espoon palvelusetelillä. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Meille voi hakea milloin vain, ja aloittaminen onnistuu nopeastikin.

  1. Hae palveluseteliä Espoon kaupungilta
  2. ja tee hakemus Pilkkeen varhaiskasvatukseen.

Päiväkotihakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, eikä se vielä sido mihinkään. Hakemuksen voi myös jättää jonoon.

Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.

Lue lisää palvelusetelistä Espoon kaupungin sivulta.

Hae päiväkotipaikkaa

30 vuoden kokemuksella laadukasta varhaiskasvatusta ja esikouluopetusta englanniksi

Englanninkielinen päiväkoti ICEC Kilo sijaitsee Siuntiontiellä kauniin metsän ympäröimänä.  Lähimetsä toimii myös päiväkodin oppimisympäristönä oman pihan lisäksi.

ICEC-päiväkodeissa noudatetaan suomalaista valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa kansainvälisessä ympäristössä. Päiväkodin toiminnassa korostetaan  lasten luovuutta, leikkiä, monikulttuurisuutta ja osallistavaa oppimista.

Englanninkielinen päiväkoti mahdollistaa kielen kehityksen

Englanninkielisessä päiväkodissa lapsi kasvaa monikulttuurisessa, kansainvälisessä ympäristössä, joka osaltaan aktivoi kielen kehittymistä.  Vahvistamme ja rohkaisemme lapsen kielen kehittymistä positiivisilla toimintatavoilla, kuten leikkien ja laulujen kautta.

Ymmärrämme erilaisia etnisiä taustoja ja huomioimme kulttuureihin liittyviä tapahtumia. Vietämme monia kansainvälisiä juhlapyhiä, kuten diwali, kiinalainen uusi vuosi, hanukka, kiitospäivä, joulu ja niin edelleen. 

Englanninkielisessä päiväkodissa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kasvamaan uteliaaksi maailmankansalaisiksi, joilla on sydän auki maailmalle.

Tutustu Espoon muihin päiväkoteihin: ICEC Westend

 

ICEC Kilo - Näin löydät meille!
Siuntiontie 3
Espoo Finland
Ota yhteyttä
My name is Marja Kemppainen and am the manager of both ICEC Kilo and ICEC Westend.

I have been part of the ICEC since 1994. I have been in management in various different role s since 1995. My background education is that of Kindergarten teacher. I have educated myself further and for many years assessed and verified a UK early years qualification. Most recently I topped up my knowledge in Children’s rights and participation from Jyväskylä University. I have also partcipated in research concerning children’s language development and cultural identit.

I grew up in South London in a multicultural and diverse community but moved back to my birth country Finland in 1987. My own background helps me to understand the development of bilingual and multilingual children.

I love to develop the creativity of children through dance and music. Children’s literature also always inspires me. The importance of these I can never talk enough of.

Päiväkoti, jossa lapsesi oppii ymmärtämään maailmaa


Etsitkö lapsellesi päiväkotia, jossa hän oppisi monikulttuurisuutta, suvaitsevaisuutta ja tasapuolisuutta? ICEC-päiväkodeissa eri kansallisuudet ja kulttuurit yhdistyvät saumattomasti; sekä lapset että henkilökunta mukaan lukien koko ICEC-yhteisössä on yli 40 eri kansallisuutta. Kasvatamme lapsia globaaliin maailmaan ja kunnioittamme erilaisia kulttuureja tasapuolisesti. Tutustu muihin Helsingin ICEC-päiväkoteihin täältä.

“Autan lapsia kasvamaan lempeyden voimalla”

Lempeyden voima on se voima, joka auttaa lapsia kasvamaan, kantaa yli isojen ja pienten haasteiden ja auttaa harmituksen keskellä löytämään oikeat sanat lohdutukseen. Parasta minun työssäni on, kun saan auttaa lapsia oppimaan uutta. Näen heidän kasvavan ja tunnen, että olen heille tosi tärkeä aikuinen.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Karla, Helsinki

ICEC Kilo - Asiakasperheidemme kokemuksia

Päiväkodissa on ollut samoja työntekijöitä koko lapsemme päiväkotiuran ajan. Päiväkodilla on iso piha jossa mahtuu ulkoilemaan. Opettajat ovat järjestäneet lapsille paljon ohjelmaa, aktiviteetteja ja retkiä.
Parasta päiväkodissa on sitoutunut henkilökunta, lapset tunteva johtaja, monipuoliset askartelut ja juhlien vietot, esiintymiset ja esiintymisharjoitukset, rauhainen ja iso piha, uudehkot tilat. Tulee joka päivä fiilis, että lapsestamme välitetään.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,7/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Tervetuloa päiväkotiimme!

Päiväkotihakemuksen voi tehdä milloin. Hakemus ei vielä sido mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Haluatko tehdä päiväkotihakemuksen?

Hakemuksen teet helposti ja nopeasti verkossa, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan silloin jatkosta.

Päiväkodin johtaja Marja Kemppainen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.