Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.30–18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Nuotit (alle 3v.) puh. 040 458 9190
Soinnut (3-5v.) puh. 040 458 9191

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodissamme on käytössä Espoon kaupungin palveluseteli. Lue lisää tästä!

Asiakasmaksu on 1.8.2022 alkaen korkeimmillaan 315 €/kk Espoon palvelusetelillä. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Päiväkodissamme on käytössä Espoon kaupungin palveluseteli. Lue lisää tästä! Asiakasmaksu on korkeimmillaan 315 €/kk Espoon palvelusetelillä. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

 

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello on pieni ja  viihtyisä yksityinen päiväkoti Espoon Leppävaarassa Kauppakeskus Sellon läheisyydessä. Meille pääsee helposti bussilla, junalla ja omilla kulkuneuvoilla. Tuulikello tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta toiminnallisessa päiväkodissa, jossa on vain 28 hoitopaikkaa 10kk-5-vuotiaille lapsille.

Läheisyyttä ja huumoria

Tuulikellossa jokainen lapsi saa olla yksilö, joka kasvaa ja kehittyy omien taitojensa mukaisesti kasvattajan kuunnellessa, mahdollistaessa ja antaessa aikaa. Pidämme tärkeänä välitöntä kohtaamista ja kokemusten huomiointia, läheisyyttä, huumoria ja hyvää mieltä niin lasten kesken kuin meidän aikuistenkin. Panostamme yhdessä tekemiseen ja toisten huomioimiseen.

 

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello - Näin löydät meille!
Huvilinnanaukio 8
02600 ESPOO Suomi
Ota yhteyttä

Tervetuloa musiikkipäiväkoti Tuulikelloon – päiväkodin johtajan terveiset.

Olen Sari Mononen ja päiväkodin johtaja Laajalahden, Playschool Laajalahden ja Tuulikellon Pilke-päiväkodeissa. Päiväkodin johtajan pestissä olen ollut vuodesta 2011 lähtien ja Laajalahdessa tammikuusta 2017. Valmistuin lastentarhanopettajaksi vuonna 1994 ja edelleen olen iloinen ja ylpeä ammatistani. Olen työ ohella opiskellut kasvatustieteen maisteriksi, ja sen lisäksi suorittanut useita erilaisia johtajuuskoulutuksia mm. Helsingin yliopiston kasvatus- ja opetusalan aineopinnot, johtamisen erikoisammattitutkinnon muutamia mainitakseni. Olen ikuinen opiskelija ja tällä hetkellä johtajuusopintoni painottuvat positiivisuuteen ja hyvinvointiin.


Varhaiskasvatus tarjoaa lapselle innovatiivista, aktiivista oppimista, jossa sosiaaliset taidot ja vuorovaikutus ovat keskiössä, positiivisen kasvatuksen keinoin rajoja ja rakkautta tarjoten. Jokainen lapsi kohdataan yksilönä ja hänelle annetaa mahdollisuus tulla kuulluksi ja osalliseksi häntä koskevissa asioissa. Lapsen tarjotaan kokemus omien kykyjen riittävyydestä, merkityksellisyydestä sekä vastuun saamisesta yhteisössä. Minusta lapsi on aktiivinen, utelias tiedon rakentaja, joka aktiivisesti osallistuu oppimisprosessiin vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa. Lapsen tulee saada kasvaa turvallisessa, myönteisiä tunnekokemuksia tarjoavassa varhaiskasvatuksessa, jossa oppiminen on hauskaa.


Meidän päiväkodeissa toiminta tapahtuu pienryhmissä. Toimintaa suunnitellaan jaksoissa varhaiskasvatuksen tavoitteiden mukaisesti. Teemme viikoittain retkiä lähiympäristöön ja painotamme liikunnallisuutta toiminnoissamme. Myös musiikki, kädentaidot ym. kuuluvat viikoittaiseen arkeemme. Me annamme lapsille mahdollisuuden kehitykseen ja oppimiseen rakastavassa ja turvallisessa seurassa. Annamme lapsille, joka päivä mahdollisuuden pitkäkestoiseen leikkiin ja toimintaan, tarjoten juuri hänelle suunniteltua ja sopivaa toimintaa.


Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan meihin!

Pienryhmätoimintaa


Toimimme pienryhmissä, jotka rakentuvat eri päivinä joko iän, leikkien tai ohjatun toiminnan mukaan. Meille on tärkeää, että eri-ikäiset saavat touhuta yhdessä oppien toisiltaan tärkeitä taitoja. Lapset ja vanhemmat saavat osallistua toimintamme suunnitteluun yhdessä kasvattajien kanssa.

Laulamista, soittamista ja loruilua


Tuulikellon musiikkitoiminta koostuu soittamisesta, laulamisesta, tanssista ja juhlista, loruista ja musiikkiliikunnasta, muskareista ja paljosta muusta! Musiikki on läsnä arjessa monella eri tavalla ja tavoitteenamme on kannatella lasten kiinnostusta musiikkiin kokonaisvaltaisesti sekä välittää musiikin ilo jokaiselle. Musiikkia saa jokainen toteuttaa omalla, itselleen ainutlaatuisella tavalla.

Tervetuloa tutustumaan!

“Autan lapsia kasvamaan lempeyden voimalla”

Lempeyden voima on se voima, joka auttaa lapsia kasvamaan, kantaa yli isojen ja pienten haasteiden ja auttaa harmituksen keskellä löytämään oikeat sanat lohdutukseen. Parasta minun työssäni on, kun saan auttaa lapsia oppimaan uutta. Näen heidän kasvavan ja tunnen, että olen heille tosi tärkeä aikuinen.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Karla, Helsinki

Pilke musiikkipäiväkoti Tuulikello - Asiakasperheidemme kokemuksia

Päiväkodin henkilökunta on ystävällistä ja mukavaa porukkaa. Tuntuu, että lapsista aidosti välitetään, mikä on kaikkein tärkein juttu. Henkilökunta vaikuttaa pelaavan hyvin yhteen hiileen, mikä on arvokas asia.
Pilke Tuulikello on aivan mahtava päiväkoti. Ihan huippuhyvä ja osaava henkilökunta. Iso kiitos työntekijöille, arvostan heitä todella paljon!
Tuulikello on aivan upea, ihana, lämmin ja turvallinen päiväkoti ❤ En voi parempaa paikkaa lapselleni toivoa! Kiitos koko henkilökunnalle upeasta työstänne lastemme eteen!
Pienen päiväkodin vahva yhteishenki vanhempien, kasvattajien ja lapsiryhmien välillä. Kaikki toimivat yhdessä lasten ja kokonaisuuden hyväksi.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,8/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Sari Mononen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.