Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Paahtimo

Painotus: Englannin kieli, Musiikki
schedule
Aukioloajat
Ma – pe klo 7–17 (tarpeen mukaan).
favorite
Ryhmät
  • Pikkupavut (alle 3-v) puh. 040 121 6539
  • Ti-ti Nallet (alle 3-v) puh. 044 742 6761
  • Aarne Alligaattorit (yli 3-v kielirikasteinen) puh. 040 1216 899
euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 305 € / kk. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

Sisaralennus 150 €. Päiväkodissamme on 5-vuotiaiden maksuton 4 tunnin varhaiskasvatus, minkä lisäksi Helsingin kaupunki tukee 5-vuotiaiden perheitä 160 eurolla kuukaudessa. Kysy lisätietoja päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Paahtimosta, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Vallilan Pilke musiikkipäiväkoti Paahtimo

Pilke musiikkipäiväkoti Paahtimo aukesi Vallillaan Sturenkadulle tammikuussa 2021.

Päiväkoti Paahtimo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on päiväkotipaikkoja 69 lapselle. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on.

Laulua, soittoa, loruilua

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Tervetuloa päiväkodin avoimiin oviin syksyn aikana seuraavina ajankohtina: tiistai 3.10 klo 12-13.30, tiistai 7.11 klo 10-11.30 ja tiistai 28.11 klo 15-16.30. Pyydämme teitä ilmoittautumaan tapahtumaan sähköpostitse päiväkodin johtajalle (johanna.saunamaki@pilkepaivakodit.fi).

Pilke musiikkipäiväkoti Paahtimo - Näin löydät meille!
Sturenkatu 21
00510 HELSINKI Suomi
Ota yhteyttä

Englannin kieli tutuksi

Päiväkodissa järjestetään myös yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi.  Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Kielirikasteisessa toiminnassa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti


Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Katso kaikki Pilkkeen yksityiset päiväkodit Helsingissä.

Pilke musiikkipäiväkoti Paahtimo - Asiakasperheidemme kokemuksia

Aivan ihana paikka. Olen suositellut kaikille!
Lapsemme rakastavat musiikkia ja he ovat oppineet paljon uusia lauluja. He ovat oppineet suomenkieltä myös todella nopeasti. Lapset saavat askarrella paljon ja tykkäävät kovasti tehdä erillaisia töitä. Päiväkodin suurin positiivisuus on ehdottomasti musiikki ja tanssiminen joka näkyy lapsissa päivittäin.
Ihanat hoitajat, jotka keksivät kaikkea kivaa aktiviteettia ja virikettä vilkkaalle taaperolle. Päiväkodissa on kiva levollinen tunnelma ja lapset tuntuvat viihtyvän ja leikkivän hyvin yhdessä. Lapset otetaan yksilöinä huomioon. Iso kiitos henkilökunnalle!

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,6/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Ota yhteyttä

Päiväkodin johtaja Johanna Saunamäki

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.


Osoite: Sturenkatu 21, 00510 Helsinki >
Sisäänkäynti Roineen puiston puolelta.