Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Tempo

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.00-17.00 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Rytmitassut (1v.) puh. 040 457 8999
Tuulikellot (3-4v.) puh. 040 458 9782
Rumpalit (2-3v.) puh. 040 458 9781
Taikahuilut (5-vuotiaat eskarit) puh. 040 193 0870
Kastanjetit (6 -vuotiaat eskarit) puh. 044 0245 924

Päiväkodin johtaja Katja Blomberg
p. 040 457 3959
katja.blomberg@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Hae palveluseteliä Kiuruveden kaupungin sivuilta. Täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Meille voi hakea milloin vain, ja aloittaminen onnistuu nopeastikin!

Täytä ja lähetä päiväkotihakemus. Hakemukseen ei tarvita mitään liitetietoja, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon.

Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan jatkosta.

Hae päiväkotipaikkaa

Kiuruveden Pilke luontopäiväkoti Tempo

Päiväkoti Tempo aukesi elokuussa 2019 uudisrakennukseen Paavo Tikkasen tielle. Tempo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkoti on mukana myös kaksivuotisessa esiopetuskokeilussa, josta voitte tiedustella tarkemmin päiväkodin johtajalta.

Ulkoilua säällä kuin säällä

Tempo on luontopainotteinen päiväkoti,  jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissamme ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassamme korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen.

Metsä on lapselle hyvä leikkipaikka, josta löytyy lähes rajattomasti ideoita ja keinoja leikkeihin, liikkumiseen ja luovuuteen. Lapsena ja nuorena saaduilla luontokokemuksilla on merkittävä vaikutus läpi ihmiselämän. Luonto tarjoaa monipuolisen ja innostavan ympäristön lapsen liikkumiselle ja oppimiselle.

 

Pilke luontopäiväkoti Tempo - Näin löydät meille!
Paavo Tikkasentie
74700 KIURUVESI Suomi
Ota yhteyttä

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten teatteriesitykset ja askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke musiikkipäiväkoti Tempo - Asiakasperheidemme kokemuksia

Päiväkodin musiikkipainotteisuus on näkynyt myös arjessa kotona. Positiivinen ilmapiiri. Luottamus, että paras mahdollinen päivä lapselle.
Ihanaa, että lapsella on päiväkodissa vastassa samat tutut aikuiset, ohjelma on virikkeellistä ja mielenkiintoista, vanhemmat otetaan tuttavallisesti vastaan.
Melko uudet, terveet ja monipuoliset tilat. Ammattitaitoinen ja hyvä henkilökunta! Toimintaa kehitetään aktiivisesti ja lapsille järjestetään monipuolista tekemistä.
Tempossa on niin huiput tilat, jotka on todella toimivat päiväkoti arkeen sekä ihana ympäristö jossa voi toteuttaa monenlaisia asioita esim. Kilometrin säteellä. On pulkkamäet, ladut, luistelukenttä, kirjasto yms. yms.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,7/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Katja Blomberg

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.