Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Jekku

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6:30-17
favorite
Ryhmät

Veikeät (pienet) puh. 040 485 4578
Vikkelät (isot) puh. 040 193 1427

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Hae palvelusetelihoitopaikkaa Limingan kunnan verkkosivuilta ja täytä myös Pilkkeen hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pieni ja kodikas päiväkoti Pappilanpellossa

Pilke-päiväkoti Jekku sijaitsee Limingan Pappilanpellossa. Päiväkodin viihtyisät, kodinomaiset tilat toimivat loistavana lähtökohtana päiväkodin monipuoliselle toiminnalle.

Tutkimme lasten ja aikuisten kesken ympäröivää maailmaa kaikilla aisteilla. Matkaamme mielikuvituksen siivin satuseikkailuihin, musiikkimatkoille, temppuradoille ja taiteellisen kokemisen poluille.

Leikkimökki ja marjapensaita

Päiväkodilla on suuri piha peleihin, leikkeihin ja erilaisiin mielikuvitusmatkoihin. Pihaleikkivälineiden lisäksi pihaltamme löytyy myös leikkimökki ja laavu nuotiopaikkoineen, joka onkin ahkerassa käytössä. Isolle pihalle mahtuu koko päiväkodin porukka ja se innostaa lapsia liikkumaan. Ulkoilemme päivittäin säästä riippumatta. Pihalla kasvaa myös omenapuita ja marjapensaita, joiden hoitoa voimme yhdessä harjoitella.

Pilke luontopäiväkoti Jekku - Näin löydät meille!
Lithoviuksenlaita 2
91900 LIMINKA Suomi
Ota yhteyttä

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke Jekku - Asiakasperheidemme kokemuksia

Pieni talo, vain kaksi ryhmää. Talon aikuiset tuntevat kaikki lapset riippumatta siitä, kummalla puolella työskentelevät. Työntekijät ovat aidosti kiinnostuneita tekemään työnsä hyvin ja huolehtimaan lasten laadukkaasta varhaiskasvatuksesta.
Henkilökunta josta näkee että tykkäävät työstään ❤️ pieni ihana päiväkoti, pihalla nurmikkoa ja kasvatuslaatikoita.
Tiivis kodinomainen ympäristö, läsnäolevat aikuiset, turvallinen ja iloinen ilmapiiri. Monipuolista, vaihtelevaa ja lapsia innostavaa toimintaa.
Sopivan pieni päiväkoti. Mukavat ja turvalliset aikuiset, jotka pysyneet samoina jo pidempään, tosi hyvä juttu. Ei pelkkä hoitopaikka, vaan varhaiskasvatuspaikka:)

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,6/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Rantalakeus: Päi­vä­ko­ti Pilk­keen Neroja kyy­di­tään Muk­su­bus­sil­la! – Katso kuvat ja video!

Lujempaa, lujempaa, huutavat lapset opettajalleen. Muutaman viikon käytössä ollut Muksubussi on ilostuttanut Päiväkoti Pilkkeen toimintaa, uutisoi Rantalakeus 7.9.2023.

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Saara Yli

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.