Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Tasku

Painotus: Luonto
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Pensastaskut (2-4v) puh. 040 458 9381
Kivitaskut (viskarit) puh. 040 458 9380

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu enimmillään 341 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Tasku on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Oulun kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Tasku tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta Oulun Hintassa

Päiväkoti Tasku on luontopainotteinen päiväkoti Oulussa Hintan kaupunginosassa. Taskulla on pitkät perinteet ja se on toiminut jo vuodesta 1998. Päiväkoti tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta alle kouluikäisille lapsille. Taskussa touhuaa 28 lasta kahdessa ryhmässä.  Päivän lomassa myös sisaruksilla on mahdollisuus viettää aikaa ja leikkiä yhdessä.

Liikuntaleikkikoulua

Päiväkoti Tasku on luontopainotteinen päiväkoti. Taskun ilmapiiri on kiireetön, hyväntuulinen ja lasta arvostava. Päiväkodin viereinen Hovisuon liikunta-alue luo mainiot puitteet ulko- ja talviliikunnalle. Taskussa toteutamme liikuntaleikkikoulua monipuolisesti luonnon helmassa sekä sisätiloissa hyödyntäen läheistä Hovisuon liikuntakeskusta.

Pilke Tasku - Näin löydät meille!
Hintankuja 2 B
90650 OULU Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Tasku - Asiakasperheidemme kokemuksia

Tasku on paras päiväkoti, mitä lapsella voi olla. Lapsi ja vanhemmat ovat todella tyytyväisiä toimintaan kaikin puolin. Olemme kiitollisia henkilökunnalle päivittäin. Kiitos, teette todella hyvää työtä.
Ihanan joustava ja lämmin porukka töissä. Aina voi hyvillä mielin jättää lapset päiväkotiin. Saavat parasta mahdollista hoitoa ja hoivaa.
Monipuolinen ohjelma ja kivaa tekemistä joka päivä, kuitenkin samalla pidetään rutiineista kiinni. Paljon ulkoilua ja työtä selkeästi tehdään lapsen etu huomioiden. Työntekijöiden kanssa voin puhua mistä vain lapseen liittyvistä asioista ja koen, että minua kuunnellaan. Kasvatuskumppanuus päiväkodin kanssa toimi saumattomasti ja koin moniammatillisen yhteistyön lapseni asioissa toimivan sujuvasti. Päiväkoti toimi ihanana turvasatamana lapsen elämässä ja hänen henkilökohtaista kasvuaan tuettiin ja hän sai kasvaa omaa vauh

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,8/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Lapsiystävällinen ja elinvoimainen Oulu vetää perheitä puoleensa

Pohjois-Suomen pääkaupungiksikin kutsuttu Oulu tunnetaan vireästä korkeakoulu- ja yrityselämästään. Myös lapsiperheiden kannalta Suomen viidenneksi suurin kaupunki on viihtyisä paikka - luonnonläheisen kaupunkiympäristön ja monipuolisen lastenkulttuurin ohella myös varhaiskasvatuksen palveluissa on paljon valinnanvaraa. Pilke-päiväkoteja alueella on kymmenkunta, osa erilaisilla painotuksilla. Millaista on pilkemäinen arki Oulussa? Tervetuloa kurkistamaan!

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Timo Mykkänen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.