Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Haikara

Painotus: Luonto
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.15-17 (6-18 tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Siilinpesä (alle 3v) puh. 040 457 0083
Oravanpesä (alle 3v) puh. 040 457 0085
Pupunpesä (alle 3v) puh. 040 457 0597
Hiirenpesä (alle 3v) puh. 040 457 1549
Ketunpesä (3-4v) puh. 040 457 0081
Karhunpesä (3-4v) puh. 040 457 0084
Haukanpesä (4-6v) puh. 040 457 1553
Pöllönpesä (4-6v) puh. 040 457 0596

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 315 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Päiväkotiin haetaan palvelusetelihoitopaikkaa Pirkkalan kunnan verkkosivuilta. Täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Tamperelaiset perheet hakevat paikkaa ensisijaisesti Tampereen kaupungin sivuilta, täältä. Samalla hakemuksella haetaan palveluseteliä.

Hae päiväkotipaikkaa

Aktiivinen luontopäiväkoti Pirkkalassa

Pilke luontopäiväkoti Haikara aukesi Pereensaarentielle tammikuussa 2018. Haikara on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. 

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Lue Pilke luontopäiväkoti Haikaran Oiva-raportti täältä.

Pilke luontopäiväkoti Haikara - Näin löydät meille!
Perensaarentie 2
33950 PIRKKALA Suomi
Ota yhteyttä

Pilke luontopäiväkoti Haikara - Asiakasperheidemme kokemuksia

Olemme olleet äärettömän tyytyväisiä päiväkodin toimintaan. Meillä on 2 lasta eri ryhmissä ja molemmat ryhmät ovat täyden kympin arvoisia. Henkilökunta on innostunutta ja osaavaa ja ottaa huomioon jokaisen lapsen erityistarpeet.
Haikaran työntekijät ovat kaikki ihania, helposti lähestyttäviä ja kiinnostuneita kasvatuskumppanuudesta. Rautaisia ammattilaisia.
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä päiväkodin toimintaan, kaikki kasvattajat ovat todella ihania ja lapsemme viihtyvät hoidossa erinomaisesti. Olemme hyvin kiitollisia, että lapsemme ovat olleet nyt 6kk Haikarassa hoidossa. Erityisesti kiitoksia kasvattajille ja päiväkodin johtajalle siitä miten he ottavat joka ikinen aamu lapset aidosti iloiten vastaan. Kiitos!

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Aamulehti: Toimittaja Matti Kuusela vietti kaksi päivää luontopäiväkodissa – vierailullaan hän näki jotain sellaista, mitä ei meinannut uskoa todeksi

Millaista on arki yksityisessä luontopäiväkodissa? Matti Kuusela lähti selvittämään asiaa Haikaran päiväkotiin Pirkkalaan ja päätyi lasten kanssa metsään, kertoo aamulehti...

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Meeri Silén

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.