Hae päiväkotipaikkaa

Pilke tiedepäiväkoti Hokaus

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6–18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Hippuset puh. 040 905 3671
  • Hiukkaset puh. 040 905 3672
  • Heliumit puh. 040 905 3673
  • Pisarat puh. 040 905 3674
  • Planeetat puh. 040 450 6253
  • Galaksit puh. 040 450 6251
  • Säteet puh. 040 450 6252
  • Tähdet puh. 040 457 1581

hokaus@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 305€/kk.

 

Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Pilke tiedepäiväkoti Hokaus sijaitsee Tampereen Vuoreksessa

Pilke tiedepäiväkoti Hokaus avasi ovensa 1.8.2016 Tampereen Vuoreksessa. Luonnontiedepainotteinen päiväkoti asettuu luonnikkaasti Tampereen uuteen ja moderniin kaupunginosaan, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Päiväkodin laajennusosa aukesi lokakuussa 2017 ja nyt päiväkodissa on 141 päiväkotipaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille.

Tutkimusleikkitila pienille professoreille

Päiväkodin luonnontiedepainotteisuus on kirjattu varhaiskasvatussuunnitelmaan. Lapsilla on viikoittain tiederyhmiä, joissa ihmetellään ja tutkitaan lasten kiinnostuksesta herännyttä luonnontieteellistä ilmiöitä pienryhmässä yhdessä kavereiden kanssa. Ilmiöiden tutkiminen on lapsille leikkiä, jossa opitaan ja koetaan onnistumisen elämyksiä. Lapsilla on päiväkodissa käytössään tutkimusleikkitila, jossa on tutkimusvälineistöä muun muassa luuppeja, suurennuslaseja, pipettejä, mikroskooppi, valopöytä. Tiedetoiminnassa huomioidaan lapsen ikä, kiinnostuksen kohteet ja turvalliset toimintatavat. Päiväkodin varhaiskasvattajat arvioivat ja suunnittelevat kuinka luonnontieteitä ja ilmiöitä voisi tutkia sekä suunnitella toimintaa siten että ne yhdistyvät kokonaisvaltaisesti osaksi 1-6-vuotiaan lapsen muuta ilmaisua ja toimintaa.

Pilke tiedepäiväkoti Hokaus - Näin löydät meille!
Mäyränmäenkatu 2
33720 TAMPERE Suomi
Ota yhteyttä

Kasvattajat ovat läsnä ja lähellä


Hokauksessa varhaiskasvattajat ovat läsnä ja lähellä lasta ja vanhempia. Meille on tärkeää, että lapset tulevat nähdyksi ja kuulluksi leikeissään ja oppimisen hetkissä. Leikkitilat on rakennettu siten, että ne kannustavat ja houkuttelevat lasta tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkodin piha on laaja ja mahdollistaa monenlaiset leikit. Piha-alueeseen kuuluu myös oma pieni metsäkaistale, josta löytyy paljon mielenkiintoista tutkittavaa ja mukavia leikkipaikkoja.

Tutustu Pilkkeen kaikkiin yksityisiin päiväkoteihin Tampereella.

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke tiedepäiväkoti Hokaus - Asiakasperheidemme kokemuksia

Mukavat hoitajat (säteet ja planeetat), myös muut hoitajat toisista ryhmistä mukavia ja tuttavallisia, kun kohdataan. Päiväkodin johtaja hoitaa hommansa mallikkaasti ja iloisesti tervehtii ja tulee jutulle, kun nähdään. On kuin kotia menisi, kun kaikki on niin ystävällisiä. Toivottavasti samat hoitajat ja henkilökunta jatkaa, kun lapset viihtyvät heidän kanssa, samoin vanhemmat. Voi heittää ohimennen aina jotain vitsiä tai muuta eikä kukaan ole liian tärkeilevä tms.
Hoitajat ovat ihania, lapset puhuvat heistä ihania asioista ja vastaanotto on aina hyvä. Olemme tyytyväisiä kaikkeen yhteystyöhön, kiitos!
Lapsista aidosti välittävä henkilökunta. Paljon tapahtumia ja virikkeitä lapsille. Ilo olla asiakkaana kun lapsi viihtyy niin hyvin!
Päiväkodin johtaja on aivan ihanan ystävällinen ja ottaa aina asiakseen hoitaa ongelman kuin ongelman. On kyllä aivan mahtava työssään! Myös kasvattajat ovat aina iloisia ja ottavat lapset ystävällisesti vastaan viedessä. Keksivät päivän aikana aina mukavaa ja kiinnostavaa tekemistä ja kertovat päivän kuulumiset hakiessa. Jätän aina hyvillä mielin lapseni hoitoon tietäen, että siellä on osaava ja ihana henkilökunta. Myös muiden ryhmien henkilöstö tervehtii aina ystävällisesti. Suurkiitos!

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Tervetuloa päiväkotiimme!

Päiväkotihakemuksen voi tehdä milloin. Hakemus ei vielä sido mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Haluatko tehdä päiväkotihakemuksen?

Hakemuksen teet helposti ja nopeasti verkossa, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan silloin jatkosta.

Päiväkodin johtaja Paula Jokinen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.