Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Kaniini

Painotus: Musiikki
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Puput (1-2 v.) puh. 045 351 9902
Kanit (3-6 v.) puh. 040 458 9256

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu korkeimmillaan 325 €/kk vantaalaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Hae palvelusetelihoitopaikkaa Vantaan kaupungin verkkosivuilta ja täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Kaniini on musiikkipainotteinen päiväkoti Hiekkaharjussa

Pilke-päiväkoti Kaniini on pieni ja kodinomainen musiikkipainotteinen päiväkoti 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti sijaitsee Hiekkaharjun rauhallisella pientaloalueella kävelymatkan päässä Hiekkaharjun juna-asemasta. Hyödynnämme monipuolisesti päiväkodin lähiympäristöä; käymme kirjastossa säännöllisesti, teemme paljon metsä- ja puistoretkiä ja käytämme lähistöllä sijaitsevia sisä- ja ulkoliikuntatiloja.

Jokainen tuntee toisensa

Päiväkoti Kaniinin ilmapiiri on turvallinen, lämmin ja välitön. Pidämme tärkeänä lasten kiireetöntä kohtaamista, kuuntelua ja kokemusten huomiointia sekä syliä, läheisyyttä ja hyvää mieltä. Lapset osallistuvat toimintamme suunnitteluun yhdessä aikuisten kanssa. Pienen kokomme vuoksi meillä jokainen lapsi ja aikuinen tuntee toisensa ja pystymme huomioimaan lasten yksilölliset tarpeet hyvin. Kaniinissa jokaisella on mahdollisuus kehittyä omassa tahdissaan.

Lapset leikkivät pienryhmissä

Eri ikäiset lapset toimivat päivän aikana niin oman kehitystasonsa mukaisissa ohjatuissa pienryhmissä kuin myös yhdessä kaiken ikäisten lasten kanssa mm. leikeissä ja ulkoiluissa. Tämä mahdollistaa paitsi mallioppimisen myös sisarusten kohtaamisenkin päivän aikana.

Pilke musiikkipäiväkoti Kaniini - Näin löydät meille!
Kielotie 47
01350 VANTAA Suomi
Ota yhteyttä

Musiikkia ja pitkäkestoista leikkiä


Toiminnassamme hyödynnämme lähiympäristön monia leikkipuistoja, kulttuuri- ja luontokohteita. Musiikki ja yhdessä musisointi ovat keskeinen osa arkeamme ja liittyvät kaikkeen toimintaamme. Soittamista, laulamista ja musiikkitietoutta opetellaan lisäksi kehitystason mukaisissa pienryhmissä. Musiikin lisäksi painotamme lasten mahdollisuutta pitkäkestoiseen leikkiin. Ilo ja hassuttelu kuuluvat olennaisesti päiviimme.

 

Pilke musiikkipäiväkoti Kaniini - Asiakasperheidemme kokemuksia

Päiväkodissa on todella hyvä henki sekä aikuisten että lasten kesken. Ihanaa, että eri ryhmissä olevat sisarukset saavat olla paljon myös yhdessä.
Mahtava henkilökunta. Toiminta on ihanan lapsilähtöistä. Vanhemmat saavat kuulla usein, kuinka ihania heidän lapset ovat ja kasvattajat keskittyvät lasten positiiviseen huomioimiseen, mikä on meidän perheelle erittäin tärkeää. Uskon, että lapset kokevat itsensä hyväksytyksi juuri sellaisina kuin ovat ja sen vuoksi viihtyvät Kaniinissa niin hyvin.
Joissain kysymyksissä tuntui ettei asteikko riitä, olisin voinut antaa enemmänkin pisteitä. Pienen päiväkodin ehdoton etu on monipuolinen toiminta ja henkilökunta johon helppo tutustua sekä heidän tutustua lapsiin. Kaniinissa tulee olo että jokainen työntekijä välittää lapsestani.
Ihana henkilökunta!!! Aina rauhallinen ja positiivinen ilmapiiri. Lämmin vastaanotto joka ikinen päivä, turvallinen, kiireetön ja lapsilähtöinen arki, ihanasti henkilökohtaisesti kohdattu lapsi (ja vanhemmat). Jopa sijaiset olivat useasti odotettuja ja tuttuja.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,8/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Anni Vesalainen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.