Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Kielo

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Siilit (alle 3v.) puh. 040 458 9329
Ketut (3-4v.) puh. 040 458 9328
Kärpät (4-5v. metsäryhmä) puh. 040 593 7640

Päiväkodin puh. 040 458 9328

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu korkeimmillaan 325 €/kk vantaalaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Hae palvelusetelihoitopaikkaa Vantaan kaupungin verkkosivuilta ja täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Kielo on pieni ja kodikas, 35-paikkainen päiväkoti Simonkylässä

Aivan kävelyetäisyydeltä löytyvät niin metsät, puistot kuin lampimaisematkin. Talvella ympäristö tarjoaa hyvät pulkkailu- ja hiihtomaastot sekä luistelukentän. Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon, ulkoiluun sekä kestävään elämäntapaan.

Pienryhmätoimintaa, jossa lapset tulevat huomioiduksi

Kielo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ilmapiirissä. Jokainen lapsi kohdataan aidosti, yksilölliset tarpeet huomioiden. Toiminnassamme korostuvat kiireettömyys, tekemisen riemu sekä huumori. Leikki, yhdessä tekeminen ja lasten ajatusten kuuleminen ohjaavat toimintaa. Lapsen arjessa kokemat ja havainnoimat ilmiöt ovat oppimisen lähtökohtana. Kekseliäisyys, kierrätys, säännöllinen retkeily ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa Kielon arkea. Metsäryhmässä lapset viettävät suurimman osan päivästä ulkoillen – metsässä, lähiympäristössä ja päiväkodin pihalla touhuten.

Katso Pilkkeen kaikki yksityiset päiväkodit Vantaalla.

Pilke luontopäiväkoti Kielo - Näin löydät meille!
Sanajalantie 6
01350 VANTAA Finland
Ota yhteyttä

Pilke luontopäiväkoti Kielo - Asiakasperheidemme kokemuksia

Kiitos ihanasta hoidosta ja turvallisista syleistä. Aina voi hyvin mielin jättää pienen sinne hoitoon ja on todella kiva kuulla mitä kaikkea on tehty, mitä lapsi on jutellut ja kenen kanssa leikkinyt. Kun tulee hakemaan lasta niin kiire väistyy ja on kiva rupatella muutama sana lapsen päivästä, aina avoimesti kerrotte, se on tosi kiva. Kiitos!
Thank you so much for the 3.5 years in this day care! It is hard to express how positive the experience has been for our child and for us. Very friendly, very positive, very good teachers and just a very warm environment. Pretty much everything you would expect from the perfect daycare. Thank you and all the best! (wish I could give you 7 stars)
Pieni mukava päiväkoti, jossa ryhmät ovat myös yhdessä jotta lapsilla on kontaktia muihinkin kuin oman ryhmän lapsiin ja aikuisiin.
Parasta päiväkodissa on sen pienuus, rauhallisuus, aikuiset oikeasti oppii tuntemaan lapsen. Luonto lähellä. Ehditään kertoa kuulumisia ja kuulla lasta. Saamme paljon tietoa päivistä, se tuo luottamusta.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Varajohtaja

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.