Hae päiväkotipaikkaa

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu

Painotus: Tiede
schedule
Aukioloajat
Ma–pe klo 7–18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Joutsenet puh. 040 4571417
  • Delfiinit puh. 040 4571419
  • Lohikäärmeet puh. 040 4571416
  • Herkulekset puh. 040 4571418
  • Eskarit puh. 040 901 3223
  • Karhunvartijat (eskari) puh. 040 9013223
euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu enimmillään 325 €/kk vantaalaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Pilke Pikkukarhu on tiedepainotteinen hirsipäiväkoti Vantaan Myyrmäessä

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu aukesi upouuteen hirsirakennukseen Myyrmäkeen Ojahaanpolulle elokuussa 2018.

Pikkukarhu tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päiväkotipaikkaa  0–6-vuotiaille lapsille.

Tutkimusleikkitila pienille professoreille

Tiedepainotteisuus on kirjattu päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja se näkyy monella eri tavalla päiväkodin arjessa. Pikkukarhun leikkitilat on rakennettu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun.

Päiväkodissa on myös erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan muun muassa pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla. Meille on tärkeää, että lapset oppivat tiedepäiväkodissa oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta.

Toiminnassa huomioidaan lapsen ikä, kiinnostuksen kohteet ja turvalliset toimintatavat. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin. Keskiössä on ihmettely ja tutkiminen yhdessä lapsen kanssa.

Katso Pilkkeen kaikki yksityiset päiväkodit Vantaalla.

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu - Näin löydät meille!
Ojahaanpolku
01600 VANTAA Suomi
Ota yhteyttä

Enkkukerhoa päiväkotilapsille

Pilke Pikkukarhussa toimii Kielikoulu Maston järjestämä enkkukerho 3–6-vuotiaille lapsille.

Enkkukerho järjestetään päiväkotipäivän aikana  ja englannin kerhoissa hyödynnetään laadukkaita ja pedagogisesti huolella suunniteltuja digitaalisia työkaluja.

Kielikoulu Mastossa uskotaan vahvasti, että vieraiden kielten opiskelu kannattaa aloittaa mahdollisimman varhain - lukuisat tutkimukset puoltavat varhaiskasvatusikää sopivaksi aloitusiäksi, sillä tuolloin lasten motivaatio ja herkkyys vieraan kielen oppimiseen on korkeimmillaan.

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu - Asiakasperheidemme kokemuksia

Henkilökunta erittäin ystävällistä porukkaa. Ennen kaikkea lapsilla on ollut turvallinen ja huomioon otettu olo. Kiitos erinomaisesta hoidosta, lapset jäävät mielellään päiväkotiin!
Parasta päiväkodissa on suunnitelmallisuus lasten viikoittaiseen tekemiseen, perheiden tiedottaminen ja informoiminen päivittäisistä kuulumisista tekstiviestein, kuvin ja sanallisesti hakiessa.
Tiedepainotus otettu hienosti mukaan varhaiskasvatukseen! Olen hyvin tyytyväinen.
Lapset tunnetaan yksilöinä, vasukeskusteluissa tulee olo, että minun lapseni oikeasti tunnetaan ja hänen asioihinsa on perehdytty.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Päiväkotimme on aistiystävällisessä hirsirakennuksessa

Hirsirakenteiset Pilkkeen päiväkodit ovat vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Elina Virtanen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.