Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Metsätuuli

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6:30–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Tempo (1-3v.) puh. 040 710 7786
Duuri (3-5v.) puh. 040 710 7788
Melodia (eskari-viskari) puh. 040 710 7797

 

metsatuuli@pilkepaivakodit.fi

Varajohtaja Satu Rantala
p. 040 572 5433

Keittiö
p. 040 710 7785

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu enimmillään 315 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Metsätuuli on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Ylivieskan kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilkkeen hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Metsätuuli aukeaa Ylivieskaan joulukuussa 2020

Pilke musiikkipäiväkoti Metsätuulen arki täyttyy monipuolisista aktiviteeteista ja rennosta yhdessäolosta. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessa rakkautena musiikkiin, ja päiväkodissa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ilmapiirissä.

Musiikki ja laululeikit rytmittävät viikkojen toimintaa. Käymme myös metsäretkillä ja kävelyillä lähiympäristössä. Mikäpä estäisi laulamisen tai soittimien löytymisen myös luonnon keskeltä. Päiväkoti Metsätuulissa jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on.

Pienryhmätoiminta ja esikoulua

Metsätuulen lapset toimivat omissa pienryhmissään, joissa lauletaan, leikitään ja harjoitellaan ikätason mukaisia kädentaitoja. Mukana lauluissa voidaan käyttää niin oikeita kuin kehosta löytyviä soittimia, jotka auttavat oman kehon tuntemisessa ja hallinnassa. Rytmittelyt ja riimit kehittävät myös lapsen sanavarastoa mukavalla ja helpolla tavalla.

Myös eskareilla riittää puuhaa tehtävien ja satupäivien lisäksi musisoinnin ja kädentaitojen parissa. Eskari on maanantaista torstaihin klo 9-13. Perjantaina eskari loppuu klo 12.

Pilke musiikkipäiväkoti Metsätuuli - Näin löydät meille!
Pistotie 1
84100 YLIVIESKA Suomi
Ota yhteyttä

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke musiikkipäiväkoti Metsätuuli - Asiakasperheidemme kokemuksia

Parasta on aidot kohtaamiset lapsen vienti ja haku tilanteissa. Osasta päiväkodin aikuisista on lapselle tullut todella tärkeitä. Heitä ikävöidään viikonloppuisin ja lomilla. Iso hatun nosto kuinka aktiivisesti jaksavat järjestää tekemistä. Laadukas esiopetus
Sopivan pieni päiväkoti. Työntekijät tuntevat lapsen, vaikka ei samassa ryhmässä olisikaan. Kiireettömyys, aito kohtaaminen ja ajan antaminen lapselle, viikko-ohjelmat tiedoksi vanhemmille ja niistä hyvissä ajoin ilmoittaminen, monipuolinen tekeminen ja tukeminen haasteissa.
Monipuolinen toiminta,oma keittiö päiväkodissa,ystävällinen ja lapsiin välittömästi suhtautuva henkilöstö,perheiden osallistaminen,selkeä viestintä.
Ihanat, välittävät hoitajat. Olette panostaneet ja keksineet ihanaa, hassua ja luovaa tekemistä lapsille.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,7/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Jenni Jyrinki

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.