Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Kattimatti

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.30–18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Gepardit (0-2v.) puh. 040 9052 922
Ilvekset (0-2v.) puh. 040 4578242
Leijonat (2-3v.) puh. 045 773 48513
Tiikerit (3-5v.) puh. 040 458 9271

 

Päiväkodin varajohtaja
Puh. 040 905 2922
varajohtaja.kattimatti@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodissamme on käytössä Espoon kaupungin palveluseteli. Lue lisää tästä!

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 €/kk Espoon palvelusetelillä. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen

Pieni ja kodikas kaksikielinen päiväkoti Matinkylässä

Kattimatti on Matinkylässä sijaitseva kaksikielinen, kansainvälinen päiväkoti, joka tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-5-vuotiaille lapsille.

 

Pohja elinikäiselle kielten opiskelulle

Englanninkielisissä ryhmissä toteutetaan uuden varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaista laajaa kaksikielistä varhaiskasvatusta. Kaksikielisen varhaiskasvatuksen tavoitteena on hyödyntää lasten varhaisen kielenoppimisen herkkyyskautta tarjoamalla lapsille tavanomaista monipuolisempaa kielikasvatusta. Lapsille tarjotaan tilaisuuksia omaksua kieliä ja käyttää niitä toiminnallisesti ja leikinomaisesti. Samalla luodaan pohjaa elinikäiselle kielten opiskelulle. Tavoitteena on, että toiminta monikielisessä ympäristössä herättää lasten kielellisen uteliaisuuden ja kokeilunhalun. Myös monenlaiset kulttuurit kohtaavat luontevasti tällä tavoin järjestetyssä varhaiskasvatuksessa.

Pilke Kattimatti - Näin löydät meille!
Sepetlahdentie 7
02230 ESPOO Suomi
Ota yhteyttä

Terveisiä Pilke Kattimatin johtajalta!

Hei,


Olen Maija Ross ja aloittanut Pilke Kattimatin johtajana elokuussa 2021. Ennen Kattimattiin siirtymistä olen toiminut moninaisissa tehtävissä kasvatus- ja koulutussektorilla varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa ja korkeakoulusektorilla. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja perehtynyt erityisesti monikulttuurisuuskasvatukseen. Laadukas varhaiskasvatus, ammattitaitoinen henkilöstö ja hyväksi havaittujen toimintatapojen ylläpito työyhteisössä ja erityisesti yksiköissäni on minulle tärkeää. Pilke Kattimatin hyvä tiimihenki luo erinomaiset puitteet laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutumiselle yksikössämme.


Varhaiskasvattajan ammatti on yksi maailman tärkeimpiä ja siksi pyrinkin työlläni luomaan hyvät toimintaedellytykset kasvattajillemme. Varhaiskasvatustiimimme ydin ja sydämen asia on tuoda esiin ne vahvuudet, jotka kannattelevat lasta tulevaisuudessa. Haluamme myös tukea lapsen kehitystä ja rohkaista kokeilemaan kaikkea uutta ja ihmeellistä. Kasvatamme huomisen osaajia ja eri alojen ammattilaisia. Jokaisen huoltajan tulisi voida jättää lapsi hyvillä mielin päiväkotiin ja saada tunne siitä, että omasta tärkeimmästä pidetään huolta. Tämä on toimintamme ydin ja lähtökohta.


Päiväkotimme vahvuuksia ovat ehdottomasti ammattitaitoinen henkilöstö, monikulttuurinen ympäristö ja yksikkömme tuttavallinen ilmapiiri. Yksikkömme kasvattajat tuntevat lapset yksilöllisesti ja kohtaamisia päiväkodissamme syntyy myös muiden ryhmien työntekijöiden kanssa. Kaksikielisyys (suomi-englanti) luonteva osa arkeamme Pilke Kattimatissa. Yhteistyössä on voimaa ja se näkyy kasvatuskumppanuudessa varhaiskasvattajien ja lasten sekä vanhempien välillä.


Toivotamme perheet lämpimästi tervetulleeksi heti ensi kohtaamisesta lähtien!


Tervetuloa Pilke Kattimattiin!

“Autan lapsia kasvamaan lempeyden voimalla”

Lempeyden voima on se voima, joka auttaa lapsia kasvamaan, kantaa yli isojen ja pienten haasteiden ja auttaa harmituksen keskellä löytämään oikeat sanat lohdutukseen. Parasta minun työssäni on, kun saan auttaa lapsia oppimaan uutta. Näen heidän kasvavan ja tunnen, että olen heille tosi tärkeä aikuinen.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Karla, Helsinki

Pilke Kattimatti - Asiakasperheidemme kokemuksia

Parasta päiväkodissa on sen pienuus ja kodinomainen tunnelma. Aikuiset ovat ihania ja sydämellisiä!
Both Children's and Teachers come from different countries and cultures which introduces the child to the diversity of the world and teaches them the very foundation of love and acceptance.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Maija Ross

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.