Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Playschool Tapiola

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7:30–17.30 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

`Nest” room:
Bunnies (2-3v.) puh. 040 901 3197
Squirrels (3-4v.) puh. 043 211 3307
`Tree” room:
Foxes (4-5 v.) puh. 046 878 4767
Pre-school (6v.) puh. 040 901 3198

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodissamme on käytössä Espoon kaupungin palveluseteli. Lue lisää tästä!

Yksityisen hoidon tuen jälkeen asiakasmaksu on 395€/kk. Kysy päiväkodin johtajalta sisarusalennuksesta.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily

Pilke Playschool Tapiola on pieni englanninkielinen päiväkoti Tapiolassa

Pilke Playschool Tapiola sijaitsee lähellä luontoa, puistoja, kirjastoa ja museoita. Päiväkoti on kävelyetäisyyden päässä Urheilupuiston metroasemalta, joten päiväkodille on helppo tulla Helsingistä ja Espoosta. Pilke Playschool Tapiola on kokonaan englanninkielinen päiväkoti, joka tarjoaa lämminhenkistä varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa järjestetään kerran viikossa Suomi-klubeja, suomenkielen oppimisen tueksi.

Lapset pääsevät toteuttamaan itseään

Pidämme huolen siitä, että lapsi pääsee toteuttamaan itseään ja osallistumaan aktiivisesti omaan oppimisprosessiinsa. Keskitymme lapsen kokonaisvaltaiseen kasvuun ja kehitykseen. Uskomme, että tämä tapahtuu välittämisen, rakkauden ja ymmärryksen kautta ja kehittämällä lapsen itseluottamusta ja sosiaalisia taitoja. Päiväkodin arjessa puuhastelemme paljon kaikenlaista, kuten leikimme, tutkimme ympäristöä ja kerromme tarinoita.

Pilke Playschool Tapiola - Näin löydät meille!
Kaskenkaatajantie 5
02100 ESPOO Suomi
Ota yhteyttä

Tervetuloa Playschool Tapiolaan – päiväkodin johtajan terveiset.

Hei,


Olen Maija Ross ja aloittanut Pilkkeellä johtajana elokuussa 2021. Ennen Pilkkeelle siirtymistä olen toiminut moninaisissa tehtävissä kasvatus- ja koulutussektorilla varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa ja korkeakoulusektorilla. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja perehtynyt erityisesti monikulttuurisuuskasvatukseen. Laadukas varhaiskasvatus, ammattitaitoinen henkilöstö ja hyväksi havaittujen toimintatapojen ylläpito työyhteisössä ja erityisesti yksiköissäni on minulle tärkeää. Hyvä tiimihenki luo erinomaiset puitteet laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutumiselle yksikössämme.


Varhaiskasvattajan ammatti on yksi maailman tärkeimpiä ja siksi pyrinkin työlläni luomaan hyvät toimintaedellytykset kasvattajillemme. Varhaiskasvatustiimimme ydin ja sydämen asia on tuoda esiin ne vahvuudet, jotka kannattelevat lasta tulevaisuudessa. Haluamme myös tukea lapsen kehitystä ja rohkaista kokeilemaan kaikkea uutta ja ihmeellistä. Kasvatamme huomisen osaajia ja eri alojen ammattilaisia. Jokaisen huoltajan tulisi voida jättää lapsi hyvillä mielin päiväkotiin ja saada tunne siitä, että omasta tärkeimmästä pidetään huolta. Tämä on toimintamme ydin ja lähtökohta.


Päiväkotimme vahvuuksia ovat ehdottomasti ammattitaitoinen henkilöstö, monikulttuurinen ympäristö ja yksikkömme tuttavallinen ilmapiiri. Yksikkömme kasvattajat tuntevat lapset yksilöllisesti ja kohtaamisia päiväkodissamme syntyy myös muiden ryhmien työntekijöiden kanssa.


Toivotamme perheet lämpimästi tervetulleeksi heti ensi kohtaamisesta lähtien!

“Autan lapsia kasvamaan lempeyden voimalla”

Lempeyden voima on se voima, joka auttaa lapsia kasvamaan, kantaa yli isojen ja pienten haasteiden ja auttaa harmituksen keskellä löytämään oikeat sanat lohdutukseen. Parasta minun työssäni on, kun saan auttaa lapsia oppimaan uutta. Näen heidän kasvavan ja tunnen, että olen heille tosi tärkeä aikuinen.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Karla, Helsinki

Pilke Playschool Tapiola - Asiakasperheidemme kokemuksia

Sitoutuneet ja ammattitaitoiset opettajat ja hoitajat. Henkilökunta todella välittää lapsista, tuntee heidät yksilöinä ja osaa tukea heitä. Jaksavat nähdä vaivaa ja tehdä todella kivoja ja erityisiä juttuja lasten kanssa. Kaikki asiat hoidetaan aina todella jämptisti. Asioista infotaan riittävästi. On aina iloa jättää lapset aamulla hoitoon ja ilo myös hakea iloiset ja tyytyväiset lapset kotiin. Päivän kuulumiset on aina kiva kuulla hoitajilta.
Small unit where all kids and adults know each other. Warm welcome every morning.
Teachers. They respect children and understand them. They put a lot of effort to guide children through difficult situations and emotions when they appear. I appreciate their work.
Lämpimät aikuiset ja lasten kohtaaminen. On todella päiväKOTI, ei hoitolaitos.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,6/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Maija Ross

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.