Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Playschool Taikavuori

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Pixies (alle 3v.) puh. 040 456 6508
Unicorns (3-4v.) puh. 040 457 0619
Esikoulu & Dragons (4-5v.) puh. 040 456 6032

Päiväkodin johtaja Emmi Malone
puh.  040 455 9706
emmi.malone@pilkepaivakodit.fi

 

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 410 € / kk. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

Sisaralennus 150 €. Päiväkodissamme on 5-vuotiaiden maksuton 4 tunnin varhaiskasvatus, minkä lisäksi Helsingin kaupunki tukee 5-vuotiaiden perheitä 160 eurolla kuukaudessa. Kysy lisätietoja päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Taikavuoresta, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Meille voi hakea milloin vain, ja aloittaminen onnistuu nopeastikin!

Täytä ja lähetä päiväkotihakemus. Hakemukseen ei tarvita mitään liitetietoja, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon.

Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan jatkosta.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Playschool Taikavuori on pieni 33-paikkainen kielipäiväkoti Helsingin Kalliossa

Kalliossa sijaitseva Taikavuori on pieni ja lämminhenkinen 33-paikkainen kielipainotteinen päiväkoti. Varhaiskasvatus toteutetaan Taikavuoressa englannin kielellä, joten täällä lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa.

Taikavuoressa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen ja Taikavuoressa retkeilläänkin usein mm. puistoissa, kirjastossa, museoissa ja muissa kulttuurikohteissa.

Katso kaikki Pilkkeen yksityiset päiväkodit Helsingissä.

 

 

Pilke Playschool Taikavuori - Näin löydät meille!
Alppikatu 22-24
00530 HELSINKI Suomi
Ota yhteyttä

“Autan lapsia kasvamaan lempeyden voimalla”

Lempeyden voima on se voima, joka auttaa lapsia kasvamaan, kantaa yli isojen ja pienten haasteiden ja auttaa harmituksen keskellä löytämään oikeat sanat lohdutukseen. Parasta minun työssäni on, kun saan auttaa lapsia oppimaan uutta. Näen heidän kasvavan ja tunnen, että olen heille tosi tärkeä aikuinen.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Karla, Helsinki

Pilke Playschool Taikavuori- Asiakasperheidemme kokemuksia

Hoitajat ovat parhaita! He tekevät työtään suurella sydämellä. Lapset otetaan aina vastaan iloisesti. Päivittäin tehdään kivoja asioita ja retkeillään tasaisin väliajoin :) Saamme tarkat tiedot päivittäin ,miten lapsemme päivä on päiväkodissa mennyt. Olen erittäin tyytyväinen päiväkotiimme.
We are very happy with the devoted educators in our day care. Our child is seems to enjoy day care a lot!
Pilke Taikavuoren ryhmä on ulkoillut Leikkipuisto Linjan pihalla säännöllisesti. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota ryhmän toimintaan, koska ulkopuolisen silmin toiminta on positiivista, lapsilähtöistä ja sensitiivistä. Ulkoillessaan Linjan pihalla aikuiset ovat läsnä jatkuvasti lapsille ja kohtaavat heidät iloisesti sekä läsnäolevasti. Lapsille jutellaan, heidän kanssa leikitään ja heitä ohjataan sensitiivisesti ja läsnäolevasti. Ryhmä on osallistunut myös leikkipuiston ohjattuihin tuokioihin, jossa aikuiset ovat olleet myös aktiivisesti mukana toimimassa lasten kanssa. Aikuiset ottavat lapsia syliin tarvittaessa ja lohduttavat heitä. Aikuisilla ja lapsilla tuntuu olevan lämpöiset suhteet.
I absolutely love Pilke Taikavuori and would recommend it to anyone - the kindergarten teachers are genuine, loving and I feel very safe in leaving my child there everyday <3

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Tervetuloa päiväkotiimme!

Päiväkotihakemuksen voi tehdä milloin. Hakemus ei vielä sido mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Haluatko tehdä päiväkotihakemuksen?

Hakemuksen teet helposti ja nopeasti verkossa, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan silloin jatkosta.

Päiväkodin johtaja Emmi Malone

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.