Hae päiväkotipaikkaa

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi

Painotus: Musiikki
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Tahdit (alle 3 v.) puh. 040 905 1882
Temmot (alle 3 v.) puh. 040 905 1882
Soinnut (2-3v.) puh. 040 700 9511
Nuotit (yli 3v.) puh. 040 700 9511

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 340 € / kk. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

Sisaralennus 150 €. Päiväkodissamme on 5-vuotiaiden maksuton 4 tunnin varhaiskasvatus, minkä lisäksi Helsingin kaupunki tukee 5-vuotiaiden perheitä 160 eurolla kuukaudessa. Kysy lisätietoja päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Taikahelmestä, täytä Pilkkeen hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Tervetuloa Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmeen Helsingin Malmille!

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi on kodinomainen, musiikkipainotteinen päiväkoti Malmilla, Helsingissä. Taikahelmi sijaitsee aivan Malmin aseman tuntumassa, joten meille pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä. Lasten kanssa seikkailemme arkena Malmilla; erilaisissa puistoissa ja puistoalueilla, Malmi-talo, kirjasto, lasten löytämä krokotiililaakso (Longinoja). Tämän lisäksi retkeilemme koko Helsingin alueella.

Taikahelmessä päiväkotiarki on laulua, musisointia ja loruilua

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Musiikkikasvatuksen rakennuspalikoina toimivat laulut, laululeikit, lorut, soittaminen, liikunta ja musiikin kuuntelu. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikin avulla opimme monenlaisia asioita mm. harjoittelemme tunteita, itseilmaisua ja esiintymistä, sanoja ja erilaisia kieliä. 

Perjantaisin meillä on englannin kielen kerho kaikille 2 vuotta täyttäneille. 

Luomme päiväkoti Taikahelmessä yhdessä lasten kanssa lämpimän, iloisen ja jokaista arvostavan tunnelman. Aamut alkavat lämpimillä haleilla ja päivään mahtuu paljon hauskaa tekemistä, leikkiä ja oppimista. Taikahelmessä jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on. 

Tervetuloa tutustumaan Pilke Taikahelmeen! 

 

Katso kaikki Pilkkeen yksityiset päiväkodit Helsingissä.

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi - Näin löydät meille!
Pekankatu 5
00700 HELSINKI Suomi
Ota yhteyttä

Pilke musiikkipäiväkoti Taikahelmi - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ihanat, työstään aidosti kiinnostuneet lämminsydämiset kasvattajat, joiden kanssa on helppo asioida. On mahtavaa nähdä, miten lapset nauttivat olostaan päiväkodissa. Ristiriitatilanteetkin ratkaistaan harkiten ja juurisyihin puuttuen. 100% suosittelen tätä päiväkotia!
Ihana, lämminhenkinen päiväkoti, jossa lapset otetaan vastaan yksilöinä. Kasvattajat töissä suurella sydämellä. Paljon aktiviteettejä lapsille. Lapsi menee tarhaan aina innoissaan.
Meidän taapero oli reilu 1,5v. Taikahelmeen tullessa. Pujahti kuin kala veteen. Tosi mukava henkilökunta! Vanhempainillassa kerrottiin henkilöstön tyytyväisyyden olevan 4,7/5 ja se todella näkyy aikuisten keskeisessä dynamiikassa ja fiilis välittyy tietysti myös lapsiin.
Ihan mahtava paikka ja todella lämminhenkinen ilmapiiri. Koko ajan kivoja projekteja ja lapsille virikkeitä. Eskarilainen vieläkin kaiholla muistelee Taikahelmeä. Meiltä varaukseton suositus ja kymmenen tähteä!

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,7/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.