Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Taikapirtti

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–pe klo 7–17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Lohikäärmeet puh. 040 4803941
Menninkäiset puh. 040 4850 368
Päivänsäteet puh. 044 4931 048
Mörrimöykyt  puh. 040 193 8972 (päivystys)
Hobitit puh 040 3529 856
Faunit puh. 0447069217 

Päiväkodin johtaja Anna Tasanen
p. 040 487 5925
anna.tasanen@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 340 € /kk 1.8.2024 alkaen. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

Sisaralennus 150 €. Päiväkodissamme on 5-vuotiaiden maksuton 4 tunnin varhaiskasvatus, minkä lisäksi Helsingin kaupunki tukee 5-vuotiaiden perheitä 160 eurolla kuukaudessa. Kysy lisätietoja päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Meille voi hakea milloin vain, ja aloittaminen onnistuu nopeastikin!

Täytä ja lähetä päiväkotihakemus. Hakemukseen ei tarvita mitään liitetietoja, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon.

Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan jatkosta.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Taikapirtti tarjoaa englannin kielirikasteista varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa

Pilke-päiväkoti Taikapirtti aukesi Helsingin Pitäjänmäkeen uusiin, remontoituihin päiväkotitiloihin huhtikuussa 2020 osoitteeseen Konalantie 6, 00370 Helsinki.

Taikapirtissä leikitään, lauletaan ja liikutaan joka päivä. Panostamme rauhalliseen leikkiympäristöön, jossa lapsia ohjataan toimimaan ryhmän jäsenenä ja ottamaan toiset huomioon.

Tarjoamme Taikapirtissä lapsille leikin riemua ja oppimisen iloa turvallisessa ympäristössä. Päiväkoti Taikapirtissä viihtyvät niin lapset kuin henkilökuntakin, lue tästä lisää!

Pilke Taikapirtti - Näin löydät meille!
Konalantie 6
00370 HELSINKI Suomi
Ota yhteyttä

Englannin kieli tutuksi


Päiväkodissamme järjestetään yli 3-vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja tarvittaessa myös esiopetusta.

Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Kielirikasteisessa toiminnassa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

Katso kaikki Pilkkeen yksityiset päiväkodit Helsingissä.

“Autan lapsia kasvamaan lempeyden voimalla”

Lempeyden voima on se voima, joka auttaa lapsia kasvamaan, kantaa yli isojen ja pienten haasteiden ja auttaa harmituksen keskellä löytämään oikeat sanat lohdutukseen. Parasta minun työssäni on, kun saan auttaa lapsia oppimaan uutta. Näen heidän kasvavan ja tunnen, että olen heille tosi tärkeä aikuinen.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Karla, Helsinki

Pilke Taikapirtti - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ilmapiiri on rauhallinen ja rakastava. Kiitos hyvästä ja ammattitaitoisesta hoidosta! Lapsemme on viihtynyt hyvin.
Mahtava henkilökunta, joka tekee työtä täydellä sydämellä! Kiitos teille, että saan tuoda lapset näin ihanaan päiväkotiin :)
Lapsen viihtyvyys päiväkodissa. Hän on löytänyt kavereita ja sitä kautta oppinut valtavasti sosiaalisia taitoja. Päiväkoti on ollut lapselle turvallinen paikka, jossa on kivaa leikkiä. Hän odottaa vapaapäivinään pääsyä päiväkotiin, niinpä tuntuu tosi hyvältä tuoda lapsi päivähoitoon kun tietää, että hän aidosti viihtyy siellä. Lapsi on oppinut ja kokenut valtavasti sellaista, joita emme varmasti vanhempina olisi edes osanneet opettaa. Muskarit ovat olleet tärkeitä, samoin kaikenlaiset maalaus- ja jumppahetket. Sanavarastoa on kertynyt valtavasti lisää, liikkuminen ja kehonhallinta on leikkien, jumppien ja kiipeilyjen myötä parantunut isosti ja sosiaalinen kanssakäyminen on kehittynyt niin ikään. Ilolla kuuntelemme aina uusia lauluja joita lapsi tuo mukanaan.
Parasta päiväkodissa on ryhmän omat hoitajat ja varhaiskasvatuksen opettaja, tilat ja varusteet. Myös leikit ja ohjelma ovat toimineet hyvin, niissä on vaihtelua ja ryhmän opettaja on selvästi nähnyt paljon vaivaa suunnitellessaan toimintoja. Lapseni on tykännyt päiväkodista ja vien hänet hoitoon yleensä turvallisin mielin. Hoitajien tekemän hyvän työn ja yleisen lämpimän ilmapiirin osalta ehdottomasti suosittelisin päiväkotia muille lapsiperheille - ja olen jo suositellutkin.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Taikapirtti on perinteikäs pitäjänmäkeläinen päiväkoti uusissa tiloissa

Taikapirtillä on Pitäjänmäessä pitkät perinteet, mutta keväällä 2020 päiväkoti muutti kokonaan uusiin, remontoituihin tiloihin. Uudistunut Taikapirtti jatkaa vanhoja perinteitä: tässä päiväkodissa lauletaan, liikutaan, leikitään – ja tutustutaan arkisten touhujen lomassa englannin kieleen. Myös “vanhan Taikapirtin” lämmin yhteishenki elää ja voi hyvin uudistuneessa päiväkodissa. Päiväkodin henkilöstö kertoo Taikapirtin pilkearjesta - lue lisää tästä artikkelistamme, ja tervetuloa tutustumaan tarkemmin paikan päälle!

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Anna Tasanen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.