Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapolku

Painotus: Liikunta
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo klo 7.00-17.00 (tarpeen mukaan).
favorite
Ryhmät
Sudet, esikoulu puh. 044 2842 163
Karhut ja Peurat (2-5 v.) puh. 040 4577 937
Ketut (1-3v.) puh. 040 4577 936
Varajohtaja/apulaisjohtaja Karla Vrataric
Talo (päiväkodinhuoltaja)
euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 305€ / kk. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

Sisaralennus 150 €. Päiväkodissamme on 5-vuotiaiden maksuton 4 tunnin varhaiskasvatus, minkä lisäksi Helsingin kaupunki tukee 5-vuotiaiden perheitä 160 eurolla kuukaudessa. Kysy lisätietoja päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Taikapolusta, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Esiopetus

Taikapolussa järjestetään esiopetusta kaudella 2021-2022. Esiopetus on suomenkielistä, jota täydennetään englanninkielen kielirikasteisella varhaiskasvatuksella.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Taikapolku on liikuntapainotteinen päiväkoti Helsingin Vuosaaressa

Pilke Taikapolku sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vuosaaressa, lähellä metro- ja linja-autoliikenneyhteyksiä. Lämminhenkinen päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0–6-vuotiaille lapsille.

Taikapolussa järjestetään esiopetusta kaudella 2021-2022. Suomen kielistä esiopetusta täydennetään englanninkielen kielirikasteisella varhaiskasvatuksella.

Monipuolista liikunnan riemua ja toimintaa päiväkodin arjessa

Taikapolun liikuntapainotteisuuden tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen lapsille. Liikuntapainotteisuus näkyy päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Kokeilemme myös monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja, esimerkiksi uintia ja pyöräilyä.

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapolku - Näin löydät meille!
Vedenottamontie 9
00980 Helsinki Suomi
Ota yhteyttä

Tervehdys Pilke liikuntapäiväkoti Taikapolusta!Olen Katariina Lemmetti, 42-vuotias kolmen lapsen äiti Helsingistä. Lapseni ovat jo isompia, 13-, 17- ja 18-vuotiaita. Vietämme paljon aikaa yhdessä ja mökkeilemme mielellämme, kun siihen on mahdollisuus. Harrastuksiini kuuluu ulkoilun ja mökkeilyn lisäksi kaikenlainen leivonta ja ruuanlaitto, etenkin eri kulttuurien ruuat kiinnostavat. Selkeimmiksi lempiruuiksi perheessä ovat muodostuneet itämaiset ruuat, mutta ylivoimainen suosikki on etiopialainen kanapata Doro Wat, jonka reseptin opin työskennellessäni kansainvälisessä lastenkodissa ennen uraani Pilkkeellä.


Olen toiminut päiväkodinjohtajana Pilkkeellä tänä vuonna seitsemän vuotta. Rakastan työtäni lasten parissa. Lapset ovat kuin tyhjiä sivuja kirjassa, jotka odottavat kirjaimia ja lauseita sivuilleen, jotta muodostaisivat oman tarinansa. Heidän ja heidän vanhempiensa kanssa tehtävä yhteistyö palkitsee aina. Olen toiminut kolme vuotta ryhmässä toimivana johtajana ja loput ajasta hallinnollisena johtajana. Palasin lapsiryhmään viime syksynä, jotta pääsisin taas työni juurille lasten pariin ja kehittämään yksiköitteni toimintaa kasvattajien näkökulmasta käsin ja yhdessä heidän kanssaan. Arki on ollut kovin vaihtelevaa nyt korona-aikana. Kaikesta olemme kuitenkin yhdessä selvinneet perheiden ja työyhteisön kanssa, ja siitä olemme myös saaneet voimaa.


Aloittaessa opintojani vuonna 2006, meiltä kysyttiin, missä haluaisimme olla 10 vuoden päästä. Vastasin tuolloin, että 2016 mennessä toimin päiväkodin johtajana tai lastenkodin johtajana, joko omassa yrityksessäni tai muussa vastaavassa yrityksessä. Kymmenen vuotta tuosta hetkestä olin toiminut jo vuoden päiväkodin johtajana. Työurani aikana olen päässyt kehittämään Pilke päiväkotien toimintaa erilaisten kehittämistehtävien sekä työryhmien muodossa. Aloittaessani yrityksessä päiväkoteja oli 38, nyt jo melkein 200. Kehitys on ollut huimaa! Meillä Pilkkeellä on aina saanut kehittyä yksilönä, mutta myös saanut kehittää toimintaa sekä omassa yksikössä että koko yrityksessä. Olen ollut mukana luomassa Pilkkeelle esimerkiksi asiakasohjausjärjestelmää, pedagogista esitettä asiakkaille sekä Pilkkeen oppimisympäristöt-opasta. Ylläpidän myös koko Suomen musiikkipäiväkotien toimintaa (30 päiväkotia) sekä vedän Helsingin esimiesten pedagogista tiimiä.


Vuosien varrella olen opiskellut lisää moniammatillisesta tiimistä, pedagogisesta johtamisesta ja työyhteisön kehittämisestä. Minulla on motivoituneita ja kehittämishenkisiä työtovereita, joiden kanssa työskentely on aina ilo! Joka päivä tulen töihin ajatellen, että tämäkin päivä on hyvä päivä, ihan jokaiselle meistä!

Aktiivista arkea, leikkiä ja höpsöttelyä Taikapolun tapaan


Liikuntapainotteisuuden lisäksi toimintamme on toki muutoinkin monipuolista varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Aktiviteetteihimme kuuluvat muun muassa teatteriesitykset sekä askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.Taikapolussa arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin arjessa joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa.Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen – maailmaa yhdessä tutkien. Tervetuloa Pilke Taikapolkuun!

Katso kaikki Pilkkeen yksityiset päiväkodit Helsingissä.

Pilke liikuntapäiväkoti Taikapolku- Asiakasperheidemme kokemuksia

My children love their kindergarten, so it is very good. I really like the teachers, I see that my children get a lot of new skills (language, drawing) and friends. And I really like the idea of ​​visiting libraries and museums.
Ihanat ammattitaitoiset hoitajat, jotka antavat työhönsä enemmän kuin "perus pakollisen". Lämmin kiitos!

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Katariina Lemmetti

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.