Hae päiväkotipaikkaa

Kids’ Valley

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 07.00-17.00
favorite
Ryhmät

Dolphins (2-5v.) puh. 040 567 3998
Seahorses (Esikoulu) puh. 040 418 5990

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 325 € / kk. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Kids’ Valleystä, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Kids’ Valley on pieni ja kodinomainen englanninkielinen päiväkoti Hyvinkäällä Perttulan vanhalla maatilalla

Kids’ Valley on englanninkielinen päiväkoti, joka sijaitsee Hyvinkäällä Hanneksenkadulla Perttulan vanhan maatilan päärakennuksessa. Kids’ Valley on lämmin ja kodinomainen päiväkoti, jossa on 26 hoitopaikkaa. Kids’ Valleyta edelsi Englantilainen leikkikoulu, English kindergarten, joka aloitti toimintansa Hyvinkäällä jo 48 vuotta sitten. Kids’ Valley tarjoaa alle kouluikäisille lapsille laadukasta kokopäiväistä varhaiskasvatusta sekä esiopetusta. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota turvallinen ja jokaista lasta kunnioittava ja arvostava kasvuympäristö.

Herätämme lasten kielellisen uteliaisuuden ja kokeilunhalun

Kids’ Valley tarjoaa laajamittaista kaksikielistä varhaiskasvatusta, jolloin sekä englannin että suomen kieli ovat luonnollisena osana kaikkea päivittäistä toimintaa. Tavoitteenamme on hyödyntää lasten varhaisen kielen oppimisen herkkyyskausia tarjoamalla lapsille kielikasvatusta toiminnallisesti ja leikinomaisesti. Tavoitteenamme on myös herättää lasten kielellinen uteliaisuus ja kokeilunhalu. Myös monikulttuurisuus on luonteva osa varhaiskasvatustamme. Meillä lapsi saa vapaasti käyttää äidinkieltään eikä häneltä vaadita aikaisempaa kokemusta englannin kielestä.

Tiivistä yhteistyötä vanhempien kanssa

Vanhempien ei tarvitse osata englantia. Heidän tärkein tehtävänsä on pitää yllä lapsen äidinkieltä sekä kannustaa ja rohkaista lasta englannin kielen oppimisessa ja käyttämisessä. Perheiden aktiivisuudella on tärkeä rooli päiväkotimme toiminnassa. Vanhempien ja opettajien välinen kiinteä yhteistyö luo parhaat puitteet onnistuneelle varhaiskasvatukselle. Päiväkodissamme vallitsee välittävä ja lämmin ilmapiiri, jossa lasten on hyvä kasvaa ja kehittyä. Kids’ Valleyssa työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta.

Kids’ Valley - Näin löydät meille!
Hanneksenkatu 4
05880 Hyvinkää Suomi
Ota yhteyttä

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Kids’ Valley - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät. Hyvä pedagogiikka, mikä perustuu osallisuuteen ja lapsilähtöisyyteen. Tiedonsiirto ja kasvatuskumppanuus ovat toimineet hyvin, ja lapsi on tullut kohdatuksi päivittäin omana ainutlaatuisena itsenään.
Parasta päiväkodissa on yksikön koko ja kodinomaisuus. Lapset ja vanhemmat tunnetaan ja kohdataan yksilöinä.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Kysy lisää!

Päiväkodin johtaja Mira Nurmi

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.


Hanneksenkatu 4
05880 Hyvinkää